Бездомникът Любомир Данчев, който излежа 4-годишна присъда за причиняването на

...
Бездомникът Любомир Данчев, който излежа 4-годишна присъда за причиняването на
Коментари Харесай

Мъжът с присъда за Тютюневите складове в Пловдив намери нов дом и работа

Бездомникът Любомир Данчев, който излежа 4-годишна присъда за причиняването на пожара в Тютюневите хранилища в Пловдив към този момент има дом. Марин Павлов от несебърското село Кошарица протегна ръка на бездомника и го приюти в дома си, съобщи Българска национална телевизия.

 След излежана присъда за Тютюневите хранилища в Пловдив бездомникът си търси работа Виж още

" Имам вяра нещата да се оправят тъй като аз нямам нищо в Пловдив и би трябвало там към този момент да оправя работите ", сподели Любомир Данчев.

На автогарата в Слънчев бряг го посрещна някогашният кмет на несебърското село Кошарица Марин Павлов, с цел да го приюти в дома си и да му даде работа.

" Очаква го един естествен живот, който може би не е водил от дълго време. Подслонявал съм доста хора и съм давал самун на доста хора, тъй като си има персонално стопанство. Животни имам, козички. Нормални животни, които не са някакви такива страшни, които могат да му навредят ", сподели Марин Павлов.

И по този начин, след 23 години на улицата и 4 години в пандиза, Любомир прекрачва прага на новия си дом. Още от вратата споделя, че се усеща благополучен.

" Хубаво е, харесва ми. Аз не съм придирчив. Мен ми би трябвало заслон ", споделя Любомир и споделя какъв брой е доста е признателен.

Тази вечер той ще спи в същински дом. Утре стартира работа. Обещава, че ще опита да откаже цигарите.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР