Бездомник, който открадна портфейл и мобилен телефон от жертвите на

...
Бездомник, който открадна портфейл и мобилен телефон от жертвите на
Коментари Харесай

4 години затвор за бездомник, обрал ранени след атентата в Манчестър

Бездомник, който открадна портфейл и мобилен телефон от жертвите на атентата в Манчестър, бе наказан на над 4 години затвор, предадоха международните организации.
Тридесет и три годишният Крис Паркър в началото бе показан като воин, опитал се да помогне на ранените в самоубийствения атентат след концерта на Ариана Гранде в Манчестър на 22 май предходната година. Добри хора сплотиха сили и събраха за бездомника над 50 000 английски лири.
Но фрагменти на охранителни камери демонстрираха по какъв начин той краде мобилен телефон и портфейл от две жертви. На фрагментите се вижда по-специално по какъв начин Паркър се навежда над ранена жена, до момента в който до нея нейната 14-годишна внучка агонизира. Той взима от ранената портфейл и след това употребява банковата карта, открита вътре, с цел да яде в заведение за бързо хранене.
"Вие не сте героят, който претендирате, че сте, вие сте един елементарен апаш ", сподели съдията при произнасянето на присъдата от 4 години и 3 месеца.
"Няма значение в какво състояние сте, кражбата на неща от ранени и ужасени хора е почтено за жалост дело ", разяснява присъдата служител на реда от Манчестър.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР