Бездомни кучета нападнаха дете в центъра на Хасково Глутница бездомни

...
Бездомни кучета нападнаха дете в центъра на Хасково Глутница бездомни
Коментари Харесай

Бездомни кучета нападнаха дете в центъра на Хасково

Бездомни кучета нападнаха дете в центъра на Хасково Глутница бездомни кучета атакува 5-годишно дете. Инцидентът станал тъкмо в центъра на Хасково пред сцената на пл. „ Свобода ”. Там детето си играело със свои връстници.
 
Малчуганът тръгнал да бяга към собствен другар, когато бездомните кучета го наобиколили и почнали да лаят. Майката на детето била на няколко метра от сина си с другото си по-голямо дете. Намесили се възрастни хора, които стояли на пейките пред сцената.

Пред Дарик майката описа за станалото: " Преди няколко вечери при пейките пред Областния съвет детето си играеше и тичаше с други деца. Глутницата се появи изведнъж и наобиколиха  малкото ми дете, което е на 5 година Отстрани имаше възрастни, които скочиха и взеха детето в ръце, другояче най-вероятно щеше да има последствия. Глутницата кучета си е постоянно тук в центъра и обикаля. Трябва да се вземат ограничения, тъй като с изключение на от нахлуване, има заплаха и от заболявания ".

Жената не е подала тъжба, тъй като не има вяра, че ще има резултат: " Докато общината не се разбере със зоодоброволците кучетата да се прибират в кучкарник, а освен да бъдат маркирани, няма решение на въпроса ".
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР