Бездомна жена казва, че да живее в автобусен навес с

...
Бездомна жена казва, че да живее в автобусен навес с
Коментари Харесай

Бездомна жена, живееща в неизползван автобусен навес с майка си и приятеля си, опустошени от решение на съвета

Бездомна жена споделя, че да живее в автобусен заслон с приятеля си и майка си е по-безопасно, в сравнение с да бъде сложена във краткотрайно жилище с наркомани.

Дестини Мичъл се реалокира в приюта от стъкло и метал с размери 3 м (9,8 фута) на 1 м (3,2 фута) в Сели Оук, Бирмингам, преди седем месеца. 26-годишната, която има аутизъм, живее на изоставената автобусна спирка на Bristol Road с приятеля си Райън, на 31 години, и 44-годишната й майка. Дестини споделя, че съветът им е предложил краткотрайно настаняване, само че тя не желае да бъде отделена от майка си, която също има аутизъм.

Тримото са се пробвали да обезпечат домакински комфорт на покрития с графити подслон с килим, чекмеджета и даже остарял чифт пердета Super Mario, където в миналото бяха показани разписанията. Те също са получили култивиран столове, кошче за отпадък и спални чували от доброжелатели.

Тя споделя, че тримата употребяват тиксо и картон, дадени им от учениците, с цел да закърпят течовете по покрива и стените на тяхното леговище. Des...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР