Бездомен котарак си спечели осиновяване, след като посочи на пазаруваща

...
Бездомен котарак си спечели осиновяване, след като посочи на пазаруваща
Коментари Харесай

Бездомен котарак посочва на пазаруващи любимата си храна

Бездомен котарак си завоюва осиновяване, откакто уточни на пазаруваща мексиканка обичаната си храна, оповестява в. " Метро ".

За невероятната преживелица описа началната учителка Таня Сантос Това. Тя отишла на покупки в супермаркет, когато в краката й почнал да се оплита бял котарак. Той не я оставил на мира, до момента в който не я отвел до щанда за храни за животни. Там умният мачок се протегнал към една апетитна опаковка с храна за котки. Таня схванала намека, купила стоката и нагостила гладното животинче.

Впоследствие всякога, когато пазарувала, сценката се повтаряла, а от супермаркета й споделили, че това бил коронният номер на умния котарак, който изкушавал и други клиенти по същия метод.

Таня ужасно си паднала по интелигентното четириного и един път решила да го наблюдава до дома му. Оказало се, че котаракът бил безприютен и обитавал изоставена сграда. 33-годишната учителка видяла, че има пресни рани по тялото и решила да си го осинови. Кръстила го Рабит, тъй като бил бял като заек. Сега котаракът се радва на всевъзможни капризи и не му се постанова да употребява целия си мисловен потенциал, с цел да се нахрани.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР