Бездействието и мълчанието от страна на правителството са престъпни, смятат

...
Бездействието и мълчанието от страна на правителството са престъпни, смятат
Коментари Харесай

ВМРО с протестно автошествие срещу инфлацията и високите цени в Русе

Бездействието и мълчанието от страна на държавното управление са незаконни, считат уредниците
Протестно автошествие против инфлацията и високите цени организира Вътрешна македонска революционна организация в Русе. Протестът, проведен от Вътрешна македонска революционна организация, се придвижи по избран към този момент маршрут, като мина през централната част на града.

Според уредниците бездействието и мълчанието от страна на държавното управление са незаконни. А сметките и цените на хранителите артикули са скочили дотам, че съществени артикули към този момент са разкош за доста семейства.

Това е следващото шествие, което Вътрешна македонска революционна организация провежда в страната. Целта е да притеглим вниманието към един проблем, който касае всички българи, а точно – взривът на цените, инфлацията, която става непоносима за хората, както и неналичието на каквито и да е съответни ограничения от страна на държавното управление, уточни Искрен Веселинов – съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация.

Протестиращите чакат от държавното управление да понижи Данък добавена стойност за храни, медикаменти и горива, както и да спре износа на ток. Трябва да бъдат обложени тези енергийни монополисти – производители, които сега генерират свръхпечалба, счита Веселинов.

Протестираме във връзка нарасналите цени на горива и ток. Става непостижимо за българския бизнес и за жителите. След като отпадне мораториумът, се чака вълна от митинги, сподели Николай Петров от Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР