Безчувствена, студена и секси! Джоди Лин О‘Кийф (Гретчен) е най-горещата

...
Безчувствена, студена и секси! Джоди Лин О‘Кийф (Гретчен) е най-горещата
Коментари Харесай

Звезда от Бягство от затвора идва в България

Безчувствена, студена и секси! Джоди Лин О‘Кийф (Гретчен) е най-горещата жена в „ Бягство от пандиза “, която почитателите по едно и също време ненавиждат и обожават. Актрисата идва у нас по покана на Aniventure Comic Con на 14 и 15 септември, където ще раздава подписи и ще се снима с почитатели и през двата дни. На 15 септември Джоди ще има и личен Q&A панел на основната сцена, в който ще опише за незабравимите участия в известните у нас „ Бягство от пандиза “, „ Дневниците на вампира “, „ Двама мъже и половина “, „ Теория за огромния гърмеж “ и „ Дарма и Грег “.

Ролята на Гретчен („ Бягство от пандиза “) се оказва същинско предизвикателство за другояче положителната и блага Джоди Лин О‘Кийф, на която ѝ се постанова бързо да влезе в обувките на неприятното момиче и да се трансформира в опасността на дребния екран. Няколко години по-късно дебютира в ролята на лекар Джо Лафлин в „ Дневниците на вампира “, покорил най-вече сърцата на девойки и дами по целия свят. Джоди се появява и в комедийния сериал „ Двама мъже и половина “ в ролята на Изабела – едно от най-демоничните гаджета на Чарли, което съумя да уплаши даже Бърта.

Запомнящи са и епизодичните ѝ участията в „ Теория за огромния гърмеж “ и „ Дарма и Грег “ по покана на великия сценарист и продуцент Чък Лори. Тази година в границите на Aniventure Comic Con ще дебютират и някои от най-очакваните заглавия на книжния пазар за 2019 година. Сред тях е нашумялото фентъзи „ Софийски магьосници “, чиято трета част „ Вещиците от Витоша “ ще бъде извънредно показана от създателя Мартин Колев на 15 септември от 11:20 в зала 4. В същия ден от 15:00 часа на сцената ще излезе и основателят на родния супергерой Просто Спас/ Just Spas, който ще показа втора част на комикса си. След блестящия миналогодишен триумф, киселият заек се забърква в нови завършения с мечока Борал и вълка Страхил.

Един напълно нов план също ще изгрее точно на Aniventure Comic Con. Писателят и кинокритик Благой Д. Иванов и именитият Петър Станимиров – художник добре прочут на 80-те с известното списание „ Дъга “, ще показват взаимния си комикс „ Седем градски гряха “. Може би най-дръзкото създание на българската попкултура сплотява седем самостоятелни комикс истории, в които изкушението и грехопадението побеждават. Премиерата ще бъде на 14 септември от 11:20 в зала 4. Всички заглавия ще бъдат налични по книжарниците едвам след края на фестивала. Сред специфичните посетители, оповестени досега, са актьорите Natalia Tena („ Хари Потър “/ „ Игра на Тронове “), Devon Murray („ Хари Потър “), Sam Jones („ Флаш Гордън “), Miltos Yerolemou („ Игра на Тронове “); комикс художници, работили за Marvel и DC Comics - Scott Hanna, Jim Calafiore, Tom Raney и William Simpson – прочут със скиците си за „ Игра на Тронове “, както и основаването на някои от най-впечатляващите създания в сериала, като драконите, вълците и триоката гарга.

Тази година звездното наличие на фестивала се надгражда и с присъединяване на най-обичаните български артисти, измежду които са Михаил Билалов, Мариан Вълев, Александър Сано, Захари Бахаров, Александър Алексиев, Яна Маринова, Луиза Григорова-Макариев. Неизменна част от събитието ще бъдат K-Pop шоуто, Cosplay състезанията, Гейминг залата която ще приюти финалите на най-новата лига за електронни спортове A1 Gaming League, както и имената на известни български влогъри и артисти.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР