Безчувствен шофьор на автобус открадна повече от £27 000 от

...
Безчувствен шофьор на автобус открадна повече от £27 000 от
Коментари Харесай

Шофьор на автобус открадна £27 000 от скърбящата си майка, за да подхрани наркоманията

Безчувствен водач на рейс открадна повече от £27 000 от скърбящата си майка, с цел да подхрани наркоманията си, до момента в който тя спи.

Наскоро овдовялата Катлийн Кинг се е обърнала за помощ към 36-годишния си наследник Джеймс след заразяване с Covid, само че вместо да помогне, той е употребявал нейната банкова карта 313 пъти. Парите бяха част от завещание от 65 000 паунда, което тя получи след гибелта на брачна половинка си, откакто двойката „ пестеше и спестяваше “ по време на брака си.

Ели Шейхан, обвинител, сподели на Кралския съд в Мейдстоун, че госпожа Кинг е разкрила парите са изчезнали, когато тя получава текстово известие от банката през юли 2021 година, в което се споделя, че не е могла да заплати всичките си сметки за месеца.

Г-жа Шейхан добави: „ Точно по това време тя ревизира банковите си извлечения, които демонстрираха, че е надвзела £2500. Жертвата незабавно заподозря Джеймс, че е направил това, тъй като той имаше достъп до нейните банкови карти, до момента в който помагаше в къщата й. “

Г-жа Шейхан каз...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР