Безброй изследвания, научни трудове, книги и статии са се изписали

...
Безброй изследвания, научни трудове, книги и статии са се изписали
Коментари Харесай

Хранителна програма лекува „нелечимите” заболявания

Безброй проучвания, научни писания, книги и публикации са се изписали на тематика рак. Това несъмнено е едно от най-дискутираните и най-опасни болести през последния век.

Ракът взима над 1500 жертви ежедневно и макар всички старания, които човечеството поставя, с цел да сътвори лек за тази смъртоносна болест, тя към момента е считана за нелечима.

Д-р Макс Герсон обаче е на друго мнение. Той създава и ползва един актуален биологичен способ за лекуване, употребявайки личните лечебни механизми на организма, с цел да отстрани болестта. Тoзи революционен способ, в лицето на характерна хранителна стратегия, се усъвършенства дотам, че науката не може да изясни за какво провокира поврат в развиването на разнообразни хронични и инфекциозни болести.

Така наречената  лекува пациенти в напреднали стадии освен на рак, само че и на други болести, считани за нелечими, като туберкулоза, диабет, мигрена, сърдечносъдови болести, артрит, кожни болести и голям брой други застрашаващи живота заболявания.

Целта на лекуването е да се възвърне здравословното положение на болния организъм благодарение на огромни количества храни. Като източник на хранителни субстанции докторът употребява сокове от сурови плодове, както и сурови и сготвени твърди органични растителни храни. Терапията подтиква метаболизма и отстрани токсините.

Тя възвръща постепенно и последователно очистващите функционалности на черния дроб и бъбреците. Приетите значителни висококачествени хранителни артикули покачват окислителните благоприятни условия на пациента и целият организъм се укрепва с добре функционираща обмяна. Подобрява се също и клетъчната детоксикация. Възстановява се хомеостазата на потиснатата имунна система, нарушената физиология, смутеното схващане, погрешно функциониращия мозък и останалите витални органи.

Д-р Герсон открива още и че кислородният недостиг в кръвта благоприятства развиването на дегенеративни болести. Лечението, което той ползва, удвоява циркулаторното окисление, с цел да избегне това развиване. Програмата оказва удобен резултат и върху съвсем всички патологични положения и е доста по-надеждна от химиотерапията. Според статистиката химиотерапията провокира цялостна ремисия при приблизително 12% от пациентите, при които болестта е намерено в ранен или промеждутъчен етап.

се радва на триумф в това отношение при 42% от пациентите, множеството от които в краен етап. Планирането на програмата изисква огромни старания, които обаче дават позитивни резултати. Прилагането ѝ е мъчно и лимитирано от редица фактори, само че за облекчение може да се ползва освен под надзора на доктор, само че и независимо в домашни условия.

Терапията е разказана в детайли в книгата на доктор Герсон „ Ракова терапия: резултатите от 50 случая “, която е издадена за първи път през 1958 година в Съединени американски щати.

Най-малката щерка на доктора – Шарлот Герсон, дружно с доктор Мортън Уокър ,  носител на филантропична премия от Американското общество за надзор на рака, ни разкриват цялостния механизъм на деяние на този неповторим лековит способ в книгата  „ Терапията Герсон ” (ИК „ Изток-Запад ”).

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР