Безапелационна подкрепа получи номинацията на Корнелия Нинова за председател на

...
Безапелационна подкрепа получи номинацията на Корнелия Нинова за председател на
Коментари Харесай

Петър Пейков - председател на клуб Единство: Винаги сме възприемали Нинова, като една от нас

Безапелационна поддръжка получи номинацията на Корнелия Нинова за ръководител на Българска социалистическа партия на конференцията на партийна организация в столичния регион „ Оборище “. Социалистите там поддържат общопартийния директен избор на водач, а делегати на всички конгреси през последните 30 години подсетиха, че „ добре знаят какви фалшификации се вършеха на конгресните избори “
На идния директен избор за водач на столетницата от „ Оборище “ застанаха зад Нинова, чиято политическа кариера стартира точно оттова, с думите: „ Ние постоянно сме я възприемали, като една от нас, защото нейното политическо начало е обвързвано с нашата партийна организация “.
Сегашният ръководител на лявото у нас продължава да членува в „ Оборище “, където дефинираха конференция като „ провеждаща се в изискванията на прекалено много рецесии, във всички сфери на публичното развиване “.
Според Петър Пейков - ръководител на клуб " Единство ", за жалост и вътре в Българска социалистическа партия се основават ненужни партийни разправии и компликации, които драговолно се раздуват и драматизират от придворните медии. В същото време това придавало прекомерно значима роля на отчетно-изборната акция и изключително на общопартийния избор, тъй като за първи път всички членове, които са в действителност партията, ще дефинират този избор, съобщи Пейков пред делегатите.
„ Гласът на редовите социалисти е обективният, обективен аршин за получените резултати, при строго съблюдаване на изборните правила “, акцентира Петър Пейков.
Делегатите на конференцията на организацията в „ Оборище “ показаха приноса на Корнелия Нинова за редица позитивни промени и резултати в партията и по-конкретно единствено една част от него – растежът на депутатите, който от 40 се нараснал на 80 народни представители.
„ Сред личностните й качества се откроява политическото й достолепие, съчетано с непримиримата й борбеност против това, което не съществува в никоя Европейска страна “, съобщи ръководителя на „ Единство “.
България се трансформирала в едно властническо притежание, в което всички управляващи са в ръцете на владетеля, който всекидневно напомнял - " Държавата, това съм аз ", разясниха на форума. Затова било значимо в това мъчно време социалистите да бъдат дружно против властническата страна, да търсят единението в редиците си посредством допустимите политически взаимни отстъпки и непрекъснатия рационален разговор в името на алените хрумвания и на национални цели, оповестиха още делегатите от столичната конструкция на социалистите в „ Оборище “.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР