Без значение колко сте спокойни, от време на време всички

...
Без значение колко сте спокойни, от време на време всички
Коментари Харесай

Ето как се държат различните зодии, когато са ядосани

Без значение какъв брой сте спокойни, понякога всички се ядосваме и от време на време този яд излиза отвън надзор. Може да сте от вида хора, които елементарно се ядосват, или може да сте от тези, на които лишава доста време да се ядосат. Гневът ви демонстрира ли се елементарно, или държите нещата в себе си, до момента в който не избухнат?
Зодията ни е превъзходен метод да разберем това. Ето по какъв начин се държат другите зодии, когато се ядосат:
 Най-токсичните любовни връзки в зодиака Най-токсичните любовни връзки в зодиака
Съвместимостта във връзката е на първо място схващане и ценене на потребностите на другия. Но при 6 двойки в зодиака липсва естетика във вс...
Овен (21 март - 19 април): Бурен яд
Ако сте Овен, е известно, че експлодирате, без да обмисляте по какъв начин дейностите ви ще повлияят на другите. Не сте от хората, които подслаждат възприятията си и в случай че сте ядосани на някого, за тях е най-добре да внимават.
Телец (20 април - 20 май): Експлозивен яд
Когато се ядосате на някого, Телец, вие първо давате фини подмятания, ставайки безмълвни и студени, преди да избухнете като вулкан, бълващ парещ яд. Родените под зодия Телец не се ядосват елементарно, само че когато го създадат, постоянно показват гнева си, хвърляйки неща по хората. 
Близнаци (21 май - 20 юни): Вербален яд
 Съветът за благополучие в любовта, който би трябвало да запомни всяка зодия Съветът за благополучие в любовта, който би трябвало да запомни всяка зодия
Независимо дали вярвате в астрологията или не, тези препоръки ще да ви оказват помощ да запазите актуалната или бъдещата ви връзка. Ето кой е...
Близнаците обичат да приказват, тъй че не е чудно, че методът, по който показват гнева си, е като подмятат съркастични и извънредно зли думи на оня, дръзнал да ги подразни. 
Рак (21 юни - 22 юли): Експресивен яд
Когато се ядосате, Раци, вие първо го изразявате, като се надувате, по-късно (ако никой не се е хванал) преминавате към пасивна настъпателност, преди изцяло да се оттеглите в черупката си.
След като сте в режим на защитна обвивка, най-хубавото, което хората към вас могат да създадат, е да ви пренебрегват. 
Лъв (23 юли - 22 август): Ревящ яд
 Карта таро за 7 юни за всички зодии Карта таро за 7 юни за всички зодии
Хороскопът за понеделник, 7 юни 2021 година, съгласно картите Таро, планува положителни благоприятни условия за правенето на проекти за бъдещето. ...
Като царя на зодиака, Лъва не се тормози да изрази гнева си, когато го има. Този яд може да стигне до гняв и колкото по-интензивно викате, толкоз по-добре се чувствате. 
Дева (23 август - 22 септември): Потиснат яд
Деви, не ви е изключително прелестно да изразявате гнева си, тъй че го задръжте, до момента в който не избухнете. Потиснатият яд на Дева постоянно предизвиква проблеми с храносмилането и здравето. Чувствате се доста неразбрани и може да бъде объркващо и неловко за всички, когато гневът ви най-сетне излезе.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР