Без значение какво търсите в любовта – дали сериозна или

...
Без значение какво търсите в любовта – дали сериозна или
Коментари Харесай

Чести грешки на първа среща, които отблъскват

Без значение какво търсите в любовта – дали сериозна или неангажираща връзка, първата среща и усещането, което оставяте от нея, са от извънредно огромно значение. Първите срещи са неуместни и могат да провокират огромно разстройване. В такива стресови моменти човек не всеки път избира най-подходящия метод, с цел да се показа в най-хубавата си светлина, тъй че другият да пожелае да го види повторно. За да извършите положително усещане на първа среща, избягвайте тези постоянно срещани неточности, които отблъскват.

Не говорете прекалено много за себе си
Когато се опознавате с евентуалния си сътрудник, диалогът би трябвало да е разграничен поравно. Ако прекалявате с информацията за себе си, ще създадете усещане, че сте самовлюбени и се интересувате само от себе си. За да накарате някой да ви схване като чаровна и обаятелна, отзивчива персона, с която се поддържа връзка с лекост, постоянно се интересувайте от индивида против вас. Това предписание в връзката важи освен във връзките, само че и в другарствата и основаването на положителни колегиални връзки.

Не прекалявайте с използването на телефона си
За да създадете положително усещане у индивида против себе си е значимо да му отделяте задоволително внимание. Ако говорите по телефона или нонстоп преглеждате обществените мрежи и отговаряте на известия, това неизбежно ще го подразни и отблъсне.

Не пийте прекалено много
Алкохолът не е добър другар на първа среща. Няма значение дали търсите мимолетна връзка или съществено обвързване, напрежението и терзанието на първа среща вършат нервната ви система още по-податлива на резултатите на алкохола. Не рискувайте да се изложите и да извършите извънредно усещане.

Не задавате никакви въпроси
Една от честите неточности е проявлението на индиферентност към личността на индивида насреща, на историята му, на ползите му. Ако не задавате въпроси ще го накарате да мисли, че въобще не се интересувате от него. С въпросите би трябвало да сте деликатни и да не прекалявате с тях, тъй като противоположният вид – прекалено много въпроси, могат да накарат събеседника ви да се усеща като на разпит или изявление. Това също отблъсква.

Не закъснявайте прекомерно за срещата
Първата среща и първото усещане остават задълго в паметта на хората. Те способстват извънредно доста за основаването на визия за индивида, с който се срещаме. Ако закъснеете прекомерно доста за първата ви среща ще огорчите другия човек, ще го накарате да се усеща неуместно, че стои и чака и ще го отблъснете.

Не говорете за предходни връзки
Понякога от терзание и неведение какво да кажат хората вършат грешката да описват за предходните си връзки и още по-лошо – да приказват за тях с ненавист. Ако методите по този начин вместо да спечелите благосклонностите на индивида против вас той ще реши, че може би някогашният ви с право е избягал от вас и това какво разказвате ще изгуби значение.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР