Без значение къде се намира един човек, дали на плажа,

...
Без значение къде се намира един човек, дали на плажа,
Коментари Харесай

Председателят на сертифицираните хакери: Дайте втори шанс на Марияна Николова


Без значение къде се намира един човек, дали на плажа, страната или отвън нея - можеш да изпратиш мейла, който през вчерашния ден изтегля няколко летища и редакции на медии у нас. Това съобщи в ефира на Нова телевизия ръководителят на Българската асоциация на сертифицираните етични хакери Ростислав Петров.

"Ние до скоро не бяхме толкоз забавни до момента в който не стана случая с Национална агенция за приходите. Доста информация за този случай излезе в международните медии ", сподели Павел Георгиев, член на Българската асоциация на сертифицираните етични хакери. Той добави, че се знае за проблемите с киберсигурността в страната и всеки може да пратил сходни мейли, даже и дете.

По думите на ръководителя на Българската асоциация на сертифицираните етични хакери Ростислав Петров ограниченията предлагани от Марияна Николава за кибертероризма са прилагани в други страни и даже се постанова възбраната за прилагане на електронни устройства. Радвам се, че поставихме начало на договарянията и одобриха самодейността ни да си сътрудничим, посочи той и добави, че би трябвало да дадем втори късмет на вицепремиерът Николава.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР