Без значение дали вярвате в съдбата, хороскопите или пък астрологията,

...
Без значение дали вярвате в съдбата, хороскопите или пък астрологията,
Коментари Харесай

11.11- какво ни очаква в деня на съдбата?

Без значение дали вярвате в ориста, хороскопите или пък астрологията, би трябвало да признаете, че има необясними сили, които движат Вселената.

“Числото 11 се смята за основно и интуитивно число”, а датата 11.11. дава опция на човек да отключи пътеките към Съдбата си, сподели американската нумероложка Мелани Беклер. Според нея тази година съвпадението 11:11 е доста по-мощно, поради силата на пълнолунието в Телец, което ще се случи на 12-ти.

Датата 11.11. като нумерология е 22, само че това още нищо не значи, просто се събират първите царски цифри, които вършат второто царско число, изясни Ели Маринова.

Специалистите изясняват, че в нумерологията цифрата 11 се смята за “главно” и интуитивното число. То носи мощни кодове на прояснение.

В нумерологията на маите цифрата 11 носи кодовете на избавление, за превъзмогване на старите привички и изчистване на негативизма. Чрез него човек може да превъзмогне остарялата си същина, с цел да премине в новото си създание.

11:11 дава достъп до изцелението, светлината и честотата на висшите сфери на духа. То дава опция на човек да отключи пътеките към Съдбата си.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР