Без значение дали връзката ви е от 3 години или

...
Без значение дали връзката ви е от 3 години или
Коментари Харесай

5 неща, които не трябва да казвате на жена в леглото

Без значение дали връзката ви е от 3 години или сте се забили довечера си има някои правила по отношение на мненията в леглото, които в случай че не спазвате рискувате да си развалите прекарването. Ето какво дамите не обичат да чуват и е хубаво мъжете да заобикалят да споделят в интимна конюнктура:

1. „ Не по този начин! “

Критиката въпреки и градивна не е добра концепция. Не е доста секси и окуражително да поставяте под подозрение уменията на колегата в леглото и това се отнася освен за мъжете, а и за дамите. По-добре кажете: „ Харесва ми по този начин..... “ и отново ще получите каквото желаете, момчета ;)

2. „ На някогашната ми ѝ харесваше, когато.... “

Жените са разнообразни, по този начин, че не разчитайте доста на предходния опит и несъмнено не го коментирайте на глас, не ни прави положително усещане, по никакъв начин... Фокусирайте се върхху това, което харесва на партньорката ви сега.

3. „ Трябва да съм липсващ отсам до 3:00 “

Само концепцията, че би трябвало да приключвате бързо е демотивираща. По-добре си мълчете, тъй като по този начин създавате усещане, че не ви се занимава, а това не ни харесва, въобще.

4. „ Иска ми се да имаше по-голям задник/гърди “

Грешка, голяма неточност! Може да ви коства доста, не я допускайте. Подобни мнения са голям удар върху женското самочувствие и са недопостими в леглото. Рискувате в никакъв случай повече да не видите тази жена гола още веднъж...

5. „ Свърши ли към този момент? “

Доста малоумен въпрос... Когато това се случи несъмнено ще разберете, не е нужно да питате през 2 мин. това не усилва възможностите да се случи по-бързо. Пък и приемането на оргазъм не постоянно е единственият знак за хубаво превозване, тъй че по-спокойно момчета!/beu.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР