Без значение дали се връщаме в офиса, или продължаваме да

...
Без значение дали се връщаме в офиса, или продължаваме да
Коментари Харесай

27 идеи за семпла и елегантна прическа

Без значение дали се връщаме в офиса, или продължаваме да работим от у дома, едно е несъмнено - косата остава нашият главен. Някои от нас комбинират тези елегантни прически със обикновен тоалет и без подозрение събират погледите на всички сътрудници, до момента в който други употребяват времето вкъщи, с цел да опитват и да се усещат красиви въпреки да не напущат апартамента си. 
               

Все повече се доверяваме на разнообразни аксесоари, които вършат всяка приключена за нула време и без доста старания. Този сезон сме фенове на дебелите велурени диадеми, които прибавяме към всеки по-елегантен тоалет. С тях оставяме косата си естествена, посягаме към едноцветен или риза, добавяме деликатни бижута и сме подготвени, както за разходка до офиса, по този начин и за следващата виртуална среща. 
               

Друга алтернатива за семпла и елегантна прическа е обичаният ни, който продължава да е шлагер измежду прическите. Понякога го разнообразяваме с опашка или стегната плитка, а за дните, в които желаеме да пуснем косата си, залагаме на стилни фиби и . Повече хрумвания ще откриете в галерията нагоре.  

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР