Без яхти, шампанско за хиляди левове и черен хайвер премина

...
Без яхти, шампанско за хиляди левове и черен хайвер премина
Коментари Харесай

Ива Софиянска с градинско парти за РД

Без яхти, шампанско за хиляди левове и черен хайвер мина 33-я рожден ден на снахата на Васил Божков , видя HotArena.

За пръв път от години Ива Софиянска означи празника си тихомълком и в домашна конюнктура. За тазгодишния си рожден ден половинката на Антон Божков - единствения наследник на олигарха, провела непретенциозно градинско празненство. Купонът се състоял по ярко в градината на дома, където живеят Ива, Антон и децата им. Тържеството не било в напълно стеснен фамилен кръг, само че този път покана за него получили единствено най-близките приятелки на Божкова. като измежду тях не бил нито един от сътрудниците й от Нова ТВ. 

Почерпката се състояла в многообразие от коктейли, бира в кенчета и бургери на барбекю. Суетната рожденичка пък даже нямала предпочитание да се наконти с прекрасен тоалет, а посрещнала празника си напълно неглиже - по дънки и тениска. Партито завършило по здрач и без заря и триетажна торта, с каквито снахата на Божков се изфука предходната година. Едва ли обаче свекър й я е оставил без подарък и честитка, нищо, че е в Дубай. 

Припомняме ви, че откогато Васил Божков се снабди с 18 обвинявания, а синът му Антон е вкъщи под гаранция от 1 милион лв., Ива Софиянска е лимитирала светските си изяви и към този момент води извънредно загадъчен живот. От профилите й се вижда, че от началото на лятото дъщерята на Стефан Софиянски си е разрешила единствено един път да излезе на нощно заведение. Вече бяга от претъпканите ВИП заведения за хранене като демон от тамян и прекарва множеството време в дома си дружно със брачна половинка си, двете им деца Васил и Мая и новия им домакински любим - куче френски булдог, написа Ретро. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР