Без втори сезон остава предаването Един за друг, което даде

...
Без втори сезон остава предаването Един за друг, което даде
Коментари Харесай

Любимо лице от малкия екран отново остана без работа

 Без втори сезон остава предаването " Един за различен ", което даде самун на абдикиралия от малкия екран синоптик Емо Чолаков. Миналата година, откакто той публично разгласи, че се отдръпва от екипа на времето в Би Ти Ви, изненадващо подписа контракт с конкурентната Нова телевизия, където водеше риалити формата за влюбени двойки.

Макар новото за България предаване да записва добър рейтинг и да провокира зрителски интерес, от медията решили да не вършат втори сезон, надлежно Емо още веднъж изпаднал отвън борда на тв екрана. От първото издание на " Един за различен " той съумя да прибере стабилен хонорар от 30 хиляди лв., с които да подкрепи фамилията си. Докато форматът вървеше, се говореше, че Чолаков е напуснал титулярната си работа на летище София, където е метеоролог, и още веднъж желал да се посвети напълно на малкия екран, която доста му липсвала. Истината е, че някогашният синоптик в никакъв случай не бил напускал РВД и от самото начало просто работел на два контракта и две заплати. Начинанието обаче се оказало съвсем непостижимо, защото паралелно с работните задължения на двете места трябвало да се грижи и за двете си дъщерички.

Припомняме, че при започване на тази година, малко преди огромния край на " Един за различен ", Емо загуби своята брачна половинка Краси, която умря едвам на 39-годишна възраст, не успявайки да надвие подлия рак. Семейната покруса, потресла цялостен Гоце Делчев, откъдето Чолаков и жена му са родом, сринала някогашния синоптик, само че пред хората той траял да се държи. И до ден сегашен Емо заобикаля да приказва по тематиката.

Единственото, което наскоро разяснява, е, че му е мъчно да бъде родител на две девойки. Затова разчитал на своята сестра, която му пособия в грижите за племенничките си и се опитвала да компенсира изчезналите към този момент майчини милувки.

Поне във финансов проект синоптикът зевзек не изпитвал усложнения. Заплатата му на държавен чиновник в РВД била над 6 хиляди лв., с които можел да подсигури добър живот на децата си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР