Без Владо Карамазов ще започне седмият сезон на Откраднат живот,

...
Без Владо Карамазов ще започне седмият сезон на Откраднат живот,
Коментари Харесай

Огромна изненада в новия сезон на Откраднат живот

Без Владо Карамазов ще стартира седмият сезон на " Откраднат живот ", който започва на 26 февруари от 20.00 часа. Героят му лекар Карагьозов се е събрал с жена си, която го бе заразяла и дружно с нея и детето си гради кариера в Германия, заяви продуцентът на сериала Евтим Милошев. " Чакаме го да се върне, само че e доста мъчно да се напасне графикът на актьорите. Ние снимаме с театрални артисти, които постоянно имат доста задължения ", изясни Милошев на среща с публицисти за представянето на новия сезон. Карамазов обаче е основен воин в различен сериал, който потегля редом с " Откраднат живот " - " Дяволското гърло " и сигурно неналичието му в лекарската сапунка е планувана, с цел да не втръсне облика му на феновете.

Същото се отнася и до Теодора Духовникова. Красивата Ралица Паскалева, която предходната година роди първия си наследник, се връща в лекарския филм по-гореща от всеки път. Около лекар Стилиянова ще се завърти същински любовен четириъгълник, в който екранният й брачен партньор доцент Захариев(в ролята Емил Марков) ще се окаже рогоносец. Стилянова се влюбва в млад и прелъстителен мъж, който обаче претърпява ужасяващ случай и се отзовава като пациент в новата болница на сериала " Света Анастасия ". Не по-малко трагична е ориста на героинята на Ернестина Шинова или лекар Стаменова, която протяга ръка към опиатите, с цел да избяга от самотата.

Разкрита е обаче от лекар Мазов (в ролята Моньо Монев). Двама нови персонажи влизат в сериала - Иван Юруков, който играе неврохирург и Гергана Стоянова. " Имам шанса да играя в най-любовния сезон на " Откраднат живот “. Поли Грънчарова е анестезиолог, женена е за 10 години по-млад от нея мъж и видимо всичко наподобява фантастично. В един миг нещо ще се случи, а какво е то – феновете ще схванат в новите епизоди “, показа Гергана Стоянова на представянето на новите епизоди за публицисти. Сериалът ще се излъчва всеки вторник, сряда и четвъртък от 20. 00 часа по Нова телевизия до края на май.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР