Без Владо Карамазов ще започне седмия сезон на „Откраднат живот”,

...
Без Владо Карамазов ще започне седмия сезон на „Откраднат живот”,
Коментари Харесай

Коя звезда отпада от Откраднат живот?

Без Владо Карамазов ще стартира седмия сезон на „ Откраднат живот”, който започва на 26 януари от 20. 00 часа. Героят му лекар Карагьозов се е събрал с жена си, която го бе заразяла и дружно с нея и детето си, гради кариера в Германия, заяви продуцентът на сериала Евтим Милошев. „ Чакаме го да се върне, само че e доста мъчно да се напасне графика на актьорите. Ние снимаме с театрални артисти, които постоянно имат доста ангажименти”, изясни Милошев на среща с публицисти за представянето на новия сезон.



Карамазов обаче е основен воин в различен сериал, който потегля редом с „ Откраднат живот”- „ Дяволското гърло” и сигурно неналичието му в лекарската сапунка е планувана, с цел да не втръсне облика му на феновете. Същото се отнася и до Теодора Духовникова. Седмият сезон на сериала „ Откраднат живот” стартира на 26 февруари. Красивата Ралица Паскалева, която предходната година роди първия си наследник, се връща в лекарския филм по-гореща от всеки път.

Около лекар Стилиянова ще се завърти същински любовен четириъгълник, в който екранния й брачен партньор доцент Захариев(в ролята Емил Марков) ще се окаже рогоносец. Стилянова се влюбва в млад и прелъстителен мъж, който обаче претърпява ужасяващ случай и се отзовава като пациент в новата болница на сериала „ Света Анастасия”. Не по-малко трагична е ориста на героинята на Ернестина Шинова или лекар Стаменова, която протяга ръка към опиатите, с цел да избяга от самотата. Разкрита е обаче от лекар Мазов(в ролята Моньо Монев)..



Двама нови персонажи влизат в сериала- Иван Юруков, който играе неврохирург и Гергана Стоянова. „ Имам шанса да играя в най-любовния сезон на „ Откраднат живот “. Поли Грънчарова е анестезиолог, женена е за 10 години по-млад от нея мъж и видимо всичко наподобява фантастично. В един миг нещо ще се случи, а какво е то – феновете ще схванат в новите епизоди “, показа Гергана Стоянова на представянето на новите епизоди за публицисти. Сериалът ще се излъчва всеки вторник, сряда и четвъртък от 20. 00 часа по Нова телевизия до края на май.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР