Без успех остава издирването на бащата и сина, изчезнали под

...
Без успех остава издирването на бащата и сина, изчезнали под
Коментари Харесай

Вдигат дрон за издирването на изчезналите туристи под връх Ботев

Без триумф остава издирването на бащата и сина, изчезнали под връх Ботев в Стара планина. Спасители, доброволци, чиновници на Централен Балкан ги търсят към този момент четвърти ден.
Без резултат в издирването на бащата и сина, изчезнали в подножието на връх Ботев Сондирани са били преспите, претърсени – улеи и дерета. Спасителите са обходили и региона, източно от заслона, по поречието на Тунджа
Спасителната интервенция продължава и през днешния ден. Две кучета с техните водачи с помощници на водачите, четирима или петима спасители, към този момент са горе в планината.

В планината са и 15 души от 61 Стрямска бригада. Те подвигат дрон за издирването на изчезналите татко и наследник от Стара Загора.

Снимка: btvnovinite.bg

Вчера спасители доброволци съумяха да обходят всички точки до които биха могли да стигнат двамата изчезнали. С тях няма връзка от сряда следобяд.

Бяха претърсени улеи и дерета, бяха сондирани преспи, само че те не са открити.
Продължава издирването на татко и наследник в Стара планина под връх Ботев Последно ги е видял шеф на хижа във вторник
Претърсен е и регионът източно от подслон „ Бункера “, където стана случай. Един от спасителите е паднал в реката, само че животът му е отвън заплаха.

Днес спасителите ще обходят региона към река Тунджа.

Това е дребен периметър, само че много по-трудно наличен и рисков, уточни Емил Нешев, шеф на Планинската избавителна работа (ПСС) към Българския червен кръст (БЧК).

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР