Без Цветан Цветанов парламентарния механизъм за събиране на кворум ще

...
Без Цветан Цветанов парламентарния механизъм за събиране на кворум ще
Коментари Харесай

Каракачанов: Ако Цветанов подаде оставка, механизмът за кворум ще забуксува

Без Цветан Цветанов парламентарния механизъм за събиране на кворум ще забуксува, само че вероятно негово отдръпване не заплашва ръководството. Това съобщи пред bTV вицепремиерът и министър на защитата Красимир Каракачанов по повод абсурда с купения от Цветанов апартамент на по-ниска от пазарната цена.
 Радев: Не съм пристигнал в Египет, с цел да разясня жилищата на Цветанов  Българска социалистическа партия: Цветанов освен да даде оставка, да напусне политиката!
На въпрос дали Цветанов би трябвало да подаде оставка, както направиха правосъдният министър Цецка Цачева и спортният зам.-министър Валя Колева във връзка със същия скандал, Каракачанов отговори, че това е въпрос на персонална преценка. 

По мотив абсурда той разяснява, че предизборната акция за евроизборите стартира с „ компромати ”. По думите му поради абсурда с парцелите по високите етажи на властта в акцията няма да се чуят посланията, а на напред във времето ще излязат „ ударите под кръста ”.

Според него обаче в тази ситуация с жилищата значимото е с какви средства са купени те. 

Каракачанов посочи, че не е разговарял с премиера Бойко Борисов по въпроса.

Той разяснява и въпроса за идните евроизбори, като сподели, че иска трите партии от " Обединени патриоти " да се явят дружно, само че в случай че това не може да се контракти, избира всяка партия да се яви независимо.

" Има още 20 дни до регистрацията, вратата до последно ще е отворена за нашите сътрудници ", добави той.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР