Без трима опитни и двама от обещаващите си млади играчи

...
Без трима опитни и двама от обещаващите си млади играчи
Коментари Харесай

Спартак Варна оредя за Литекс

Без трима опитни и двама от обещаващите си млади играчи ще излезе през днешния ден Спартак Варна в гостуването на Литекс.

Георги Бабалиев е осъден за насъбрани картони. Генади Луго и Георги Георгиев пък възобновиха тренировки, само че към момента не са подготвени на 100%, с цел да се върнат в игра, написа „ Мач Телеграф “.

Заради травми отвън групата останаха също младите гении от Академията Георги Дичев и Мартин Янакиев. В групата обаче попадна Виктор Митев.

„ Ние постоянно излизаме за победа. Няма значение против кого играем, дали ще е Добруджа, Етър или Литекс. Със сигурност мачовете няма да са лесни. Ловеч са доста здрав тим. Мачът през първия полусезон беше доста сложен. Надявам се да ги победим. За неделя също – дербито си е дерби. Както стана и предходната година можехме да бием Добруджа на техен терен, обаче направихме хикс. Не знам в какво положение ще сме за този мач, на дневен ред е мачът с Литекс “, разгласи преди срещата Мехмед Сабри Мехмед.

„ Играем съвременен футбол. Треньорът изисква от нас да пресираме, да се раздаваме на терена. Не знам какво прави с нас, само че ни дава криле. Работата с Васил Петров ми дава огромна убеденост и аз се усещам доста добре. На мен персонално доста ми е дал. Благодарен съм му, тъй като той ме взе в Спартак, също по този начин и на Ангел Павлов. Много добър колектив сме, от футболистите до треньорите, като едно огромно фамилии. Имам сантимент към първия отбор на Лудогорец към момента, проследявам какво се случва там, само че самоуверено мога да кажа, че към този момент сърцето ми принадлежи на Спартак. Това е повече от един тим. За мен Спартак е вяра “, приключи той.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР