Без три от звездите си в лицето на Кристиано Роналдо,

...
Без три от звездите си в лицето на Кристиано Роналдо,
Коментари Харесай

Блед Реал зарадва феновете си с успех за Купата на Краля

Без три от звездите си в лицето на Кристиано Роналдо, Гарет Бейл и Карим Бензема Реал Мадрид не впечатли, само че победи Леганес като посетител в първи 1/4-финален мач от шампионата за Купата на Краля. Марко Асенсио донесе триумфа на "белия балет " в последната минута на дуела. Независимо от недобрата игра момчетата на Зинедин Зидан взеха триумфа.

В началните минути на дуела двата отбора играеха най-вече в центъра на терена, като нито един от тях не бързаше да форсира събитията на терена.

В 8-ата минута на срещата Ковачич опита да откри Асенсио при офанзива на Реал Мадрид, само че кълбото не съумя да стигне до футболиста. Реал направи отлична атакам в 34-ата минута, само че Ковачич, който се пребори с защитник за кълбото, навлезе в наказателното поле, само че вместо да матира вратаря на домакините прати кълбото надалеч от вратата и разочарова почитателите на "белия балет ".

През втората част Марко Асенсио опитва мерника си в 65-ата минута на срещата, само че нищо съществено.

При една от рисковите си офанзиви домакивите бяха доста покрай гол, само че удар с глава на Йоренте нацели гредата, по този начин футболист на Реал можеше да донесе цялостна наслада за почитателите на домакините.

В 75-ата минута следващата рискова домакинска офанзива разреши на Амрабат да центрира добре топката към Клаудио Бовю, само че Касия избави отбора си от попадение.

В 90-ата минута на срещата Марко Асенсио донесе триумфа на Реал с прецизен удар от дребното наказателно поле и не остави шансове на вратаря на домакините след асистенция на Тео Ернандес.

Реваншът е след седмица на "Сантяго Бернабеу ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР