Без спорове с БСП за Закона за корупцията, една партия

...
Без спорове с БСП за Закона за корупцията, една партия
Коментари Харесай

Борисов забрани споровете с БСП около Закона за корупцията

Без разногласия с Българска социалистическа партия за Закона за корупцията, една партия се прави оценка, когато е на власт, разгласи министър председателят Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република... към профила във Варна на Летния университет, който провежда ГЕРБ, написа "Стандарт ". "Когато те бяха на власт одобриха закон, който оневинява тези, които правят нередности. А имаха два пъти късмет. Не съм ги чул като в църквата - да влязат и три пъти да се отрекат от Сатаната. Не съм чул госпожа Нинова да каже - отхвърлям се. Така, че това им кажете, когато желаят да спорят ", продължи той пред депутати и младежите от партиите.

Хемус е жизненоважна за нас, само че няма план отвън Правец. Правена е единствено до там. Сега за месеци вършим планове, които се вършат за години. Железниците също имат потребност. Но слушам единствено въпроси за армията. Купихме най-скъпите и съвременни хеликоптери, "Спартани ". Модернизацията на армията ще погълне 10 милиарда, а железниците - 200 милиарда Всеки ден се палят локомотиви и местим хората

За военното учебно заведение във Велико Търново нищо не съм чувал, че има проблеми, а единствено по какъв начин би трябвало да вземем най-скъпото - хеликоптер, аероплан, изтребител. Когато вършим търгове купуваме "Шкоди ", "Фолксваген ", а на "Мерцедес " и "Пасат ". Какво допуска най-бедната страна да взема най-скъпото, има и други изтребители, бронетранспортьори. Лесно и популистко е да се приказва, че всички би трябвало да са добре, само че платихме 6 милиарда за американските централи, "Белене ", съобщи Борисов.

Отговорност не се носи единствено за 1 година, откогато си ръководител, а за всичките 130. Говорят за Орлов мост, че не бил юридически ремонт от 11 години. Като кмет обаче тогава постанових глоба на компанията, която го прави. За една седмица го оправихме "Орлов мост ", а техните неща не работят с години. Техните неточности костват милиарди и идват при нас да ги плащаме. Атакувахме им мандата. Те за всяко нещо в този момент викат ГЕРБ. Хайде ще се съдим отново. Само пращат сигнали до прокуратурата. Не могат да ни стигнат и 300 000 прокурори, продължи министър председателят.

Чета: "Пуснаха Яро, ядосъл Бойко ". Хора, той вашите коли ще вземе. За вас го върша. Говореха по този начин и за "Наглите ". Отвличали хора, а един път се трансформирали. Сега писък, откакто отвлякоха момчето. Гледате ли филми? Виждате ли по какъв начин се прави? Никой не споделя - това вършим сега, друго. В Лондон какъв брой атентати имаше? Ни никой нищо не укори, а споделиха - дружно сме, солидарни сме ", отсече министър-председателят.

Давали сме пари на кметове, Каранянчева е тук и да каже. Давали сме на кметовете без значение дали са от ГЕРБ, Движение за права и свободи, а тук там и Българска социалистическа партия за улици, които в никакъв случай не са били асфалтирани. За канализация, учебни заведения, водопроводи. В Ябланово нямаха вода, в този момент ни носят на ръце, сподели Бойко Борисов.

Говарят за заемите, само че ето го фискалният запас. Сега всички би трябвало да си дадем сметка, че всеки ще дава пари за тези хора, които не вървят на учебно заведение или с воля ще ги накараме да получат някаква подготовка. Става въпрос за стотици, хиляди деца. Някои би трябвало да са трети или четвърти клас, а не знаят даже цветовете, съобщи Борисов.

В образованието, мине не мине, вършат огромни нелепости. Такава бе с черно-белите учебници. Затова подредих на министър Вълчев на първото място, където има повече публицисти, да даде конференция, с цел да знаят хората мнението ни, разяснява още той.

Хвърляме големи старания и във външната политика. Тук е Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна... към профила, с цел да ви опише. Но има умни и красиви, какво да прави, че Господ е решил на всеки какво лице да му даде. Никой не споделя обаче, че ние бяхме в Триест, а Румия и други не. Колко държавни управления желаеха да подпишат контракт с Македония, само че ние го направихме. И се до Австралия. Сега до месеци ни следва да влезем във Фонда за подкрепяне на страните, които влизат Еврозоната ", добави министър председателят.

Опера не съм обещавал на Пловдив, театърът - да. Има опера на 30 минути - в Стара Загора. Отпускахме целево пари за гробниците, базиликата, 100 млн. за ЖП възела, в този момент работим за пречиствателна станция и хранилище за боклуци, концесия за летището, индустриална зона, в този момент ще ви направи естакада, два локала, проектираме околовръстно, тъй като няма токова. А другояче в 100 годишната партия се бият в гърдите какво са създали. Къде са ви Околовръстните на София, Пловдив? Ще преведем на кмета 185 млн. лв.. И Варна обаче желаят безконтактни пътища, нов мост до Аспарухово, което какво се развива, един ден ще живеем там, разяснява Борисов на въпрос какво прави държавното управление за Пловдив.

Не харчете сила в разногласия, а в приеоритете. Най-важното е това, което се прави в образованието. Ние сме дребна страна, с цел да се пилее жива мощ. Съпротивата за административната промяна е доста огромна. Отнема се на служителите власт и въздействие, както и опция да тормозят хората. Затова в нов Закон за земеделието ще напише - единствено на електронен притежател, тъй като се изхитриха. Пише книжен и електронен, и си желаят хартията, разгласи министър-председателят.

Борисов разкри и за какво толкоз елементарно намира общ език с водачите в Европа. "Има си съглашение от Маастрихт. Там написа какви финансови рамки би трябвало да се съблюдават. И ние го вършим. Българинът по принцип съблюдава финансова дисциплинираност, само че не и като пристигна лятото. Качват се всички на колите. Море, Гърция, някои към Белград. Президентът Александър Вучич Александър Вучич – сръбски правист и политик. Александър Вучич е... към профила ми благодари, че са им цялостни кафаните, сподели той.

С тези промени започнахме да плашим. Тези да ги няма, тъй като с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи си живеем добре. Финансовият министър ми сподели, че резултатите от инспекцията демонстрират - 13 милиарда имат компаниите на каса. Много компании и доста пари. Трябва нещо да се направи. Ако нямаме заплащанията от минали години, нещата ще се подобрят още по-добре, продължи Борисов.

С Гърция би трябвало да сме добре. Независимо какви са на власт в едната и другата страна. Леви, десни. Заете, че ще пътувам там, с цел да подпишем контракт за кулоар Солун, Кавала, Александруполос, Бургас, Русе. После на пети октомври Ципрас ще пристигна, с цел да подпишем контракти за Дунавското съглашение с Румъния и Сърбия. После, в случай че са минали изборите, през октомври чакаме Меркел. Но имаме положителни връзки и с Щайнмайер, който е добър другар на България, Мартин Шулц Мартин Шулц – немски политик, ръководител на Европейския... към профила. Израел също е доста близка страна за нас. Може би една от най-близките. Благодарение на нашите другари, както споделят в Движение за права и свободи, имаме нулев напън на границата. Помните каква офанзива бе упражнена върху нас на изборите за президент. Всички медии бяха в Харманли. Свършиха изборите, свърши всичко. Не са ли видни тези провокации. Защо един анализатор не го каже. Вчера вътрешният министър на Унгария Пинтер сподели: "Гледаме те с Орбан. Политиката ти е вярна ", само че у нас поносим рецензии ", съобщи министър председателят.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР