Без скандали и упреци, Paдocт Драганова чинно си плаща наложената

...
Без скандали и упреци, Paдocт Драганова чинно си плаща наложената
Коментари Харесай

Закопчаха Радост Драганова!

Без кавги и упреци, Paдocт Драганова почтително си заплаща наложената санкция. С 30 лева олеква водещата, откакто не помни да пусне известие, с което да заплати за паркиране в столицата. Радост умерено изчаква да освободят супер скъпата кола от скобата.

Въпреки първичния резултат от случката създателката на предаването „ Огледала " се отнася с почитание към чиновниците на центъра за градска подвижност, без да прави скандал. Брюнетката се пробва да отиде на разкрасителни процедури, само че малко преди да пристигна редът й, я привикват поради неправилното паркиране.

Радост джитка из София със супер къса пола, която едвам прикрива добре завършените й задни елементи. По джапанки и единствено с портмоне в ръка, Драганова притичва, с цел да си заплати. Водещата на предаването „ Мармалад " не се тормози и не крие големия белег на коляното си, който ясни cе вижда от късите й тоалети. По време на едно от предаванията Драганова още веднъж се появява облечена в нищожна рокля и шевовете на де-десния й крайник лъсват в ефир.

Оказва се, че малко преди да бъде оповестено изключителното коронавирус състояние, Радост претърпява случай. Докато кара ски на боровец, някогашната спортистка се блъска в различен скиор. Сериозно потърпевш е десният крайник на звездата, който се оказва, че е строшен на три места. Освен с титаниев гвоздей, Радост се снабдява и с пет шева, написа „ България Днес “.

Това обаче по никакъв метод не тормози колоритната журналистка, която носи все по-къси облекла.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР