Без сериозно напрежение премина футболната среща между националните отбори на

...
Без сериозно напрежение премина футболната среща между националните отбори на
Коментари Харесай

10 арестувани преди мача България-Англия

Без съществено напрежение мина футболната среща сред националните тимове на България и Англия за евроквалификациите. Това оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Преди мача са арестувани общо 10 души - непознати и български жители, а деветима почитатели на двата тима са били върнати от входовете на стадиона поради приложимост на алкохол.

Специализираната полицейска интервенция за застраховане на публичния ред и сигурността на жителите и гостите на София е в ход от 13 октомври.

Осигурени са нужните сили и средства за застраховане на централната градска част и публичните места, както и територията на стадиона Националния стадион " Васил Левски ". Посетителите на спортното събитие бяха проверявани на построените в региона на стадиона контролно-пропускателни пунктове.

Часове преди дуела, към 18 часа през вчерашния ден в региона на бул. " Витоша ", е зародила кавга сред двама непознати жители.

Двама британци са потърпевши при разнообразни произшествия в центъра на София тази нощ, а трети е открит в безпомощно положение и след свестяването си е бил нападателен към лекарите в " Пирогов ".

За хулигански дейности в централната част на града са арестувани и други двама чужденци.

Съгласно предварителния проект, след привършване на мача на територията на стадиона бяха забавени последователите на победилия тим до отдръпването на противниковите почитатели. Всички гости напуснаха без произшествия.

Мачът приключи с 6:0 за англичаните. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР