Без сериозно напрежение е преминала футболната среща между националните отбори

...
Без сериозно напрежение е преминала футболната среща между националните отбори
Коментари Харесай

10 души са задържани заради футболната среща между националните отбори на България и Англия

Без съществено напрежение е минала футболната среща сред националните тимове на България и Англия. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи, съобщи Фокуснюз . В резултат на подхванатата от управлението на Столична дирекция на вътрешните работи организация, не са регистрирани напрежение и тежки произшествия по време на футболната среща от квалификациите за Европейското състезание по футбол 2020 сред националните тимове на България и Англия.

Специализираната полицейска интервенция за застраховане на публичния ред и сигурността на жителите и гостите на София бе в ход от 13 октомври. Осигурени са нужните сили и средства за застраховане на централната градска част и публичните места, както и територията на стадиона Националния стадион „ Васил Левски ”. Посетителите на спортното събитие бяха проверявани на построените в региона на стадиона контролно-пропускателни пунктове. Часове преди дуела в региона на бул. „ Витоша “ е зародила кавга сред двама непознати жители. Единият от тях е с порезна рана, оказана му е здравна помощ. Другият е арестуван в полицията.

За хулигански дейности в централната част на града са арестувани и други двама чужденци. Общо 10 души, непознати и български жители, са арестувани преди футболната среща, като шестима от тях – за липса на документи за идентичност, трима – за хулигански прояви, и един - отказал да извърши полицейско предписание. Деветима почитатели в нетрезво положение, последователи и на двата тима, са били върнати от входовете на стадиона. Съгласно предварителния проект, след привършване на мача на територията на стадиона бяха забавени последователите на победилия тим до отдръпването на противниковите почитатели.
 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР