Без сериозни инциденти е преминала футболната среща между отборите на

...
Без сериозни инциденти е преминала футболната среща между отборите на
Коментари Харесай

Трима души бяха задържани при дербито между Левски“ и ЦСКА- София“

Без съществени произшествия е минала футболната среща сред тимовете на „ Левски ” и „ ЦСКА- София “, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи. Трима души са арестувани, а петима във очевидно нетрезво положение не са били позволени на стадиона.

Подробности от Петър Иванов и Радостин Любомиров:

В резултат на подхванатата от управлението на Столична дирекция на вътрешните работи организация, не са регистрирани напрежение и по-сериозни произшествия по време на днешната футболна среща от шампионата на Първа професионална лига сред тимовете на ПФК „ Левски ” и ПФК ”ЦСКА- София ” на Националния стадион „ Васил Левски ”. Не са позволени нарушавания на публичния ред и в столицата.

Столичната полиция е подхванала всички нужни ограничения за застраховане на реда и сигурността на жителите. Посетителите на спортното събитие са били проверявани на построените в региона на стадиона контролно-пропускателни пунктове.

Преди, по време и след привършване на футболната среща са арестувани трима души – двама с опиати, и един с маска. На петима са им формирани актове по Закона за българските персонални документи, и петима във очевидно нетрезво положение са били върнати от входовете на стадиона.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР