Без съмнение силата е в мъжките ръце. Оказва се буквално,

Без съмнение силата е в мъжките ръце. Оказва се буквално, ...

Тази Част От Мъжкото Тяло Разтапя Женското Сърце.


Без съмнение силата е в мъжките ръце. Оказва се буквално, че на почти всеки притежател на изваяни ръце му е далеч по-лесно да вкара значителен брой жени в леглото си само с щракване на пръсти пред очите им.

Ето че най-големият фетиш на нежния пол е разкрит от резултатите на проведена в Лондон анкета. 59% от участвалите в нея дами признават, че красивите ръце на силния пол им въздействат наистина силно.

да

“Хипнотизирам се, когато шефът ми започне с много сериозен тон да ми разяснява някакви важни въпроси, докато жестикулира с ръцете си пред очите ми. Думите му просто минават покрай ушите ми, защото виждам само изваяните му пръсти и меки длани. Не мога да спра да си представям как тези ръце ми свалят дрехите и се плъзгат по кожата ми”, откровено разкрива 27-годишна лондончанка.

Според проучването дори копнежът за “най-прекрасните сини очи” губи по точки от хубавите ръце, като само 29% от дамите имат нужда от “две хубави очи”.

Останалите 22% от участничките не крият, че моментално могат да станат робини на мъж с гладък, плътен и омагьосващ тембър на гласа.

Източник: secret.bg