Без съмнение силата е в мъжките ръце. Оказва се буквално,

...
Без съмнение силата е в мъжките ръце. Оказва се буквално,
Коментари Харесай

Тази Част От Мъжкото Тяло Разтапя Женското Сърце

Без подозрение силата е в мъжките ръце. Оказва се безусловно, че на съвсем всеки собственик на изваяни ръце му е надалеч по-лесно да вкара забележителен брой дами в леглото си единствено с тракване на пръсти пред очите им.

Ето че най-големият култ на нежния пол е оголен от резултатите на извършена в Лондон анкета. 59% от участвалите в нея дами признават, че красивите ръце на мощния пол им влияят в действителност мощно.

 да

“Хипнотизирам се, когато шефът ми стартира с доста сериозен звук да ми коментира някакви значими въпроси, до момента в който жестикулира с ръцете си пред очите ми. Думите му просто минават около ушите ми, тъй като виждам единствено изваяните му пръсти и меки длани. Не мога да спра да си представям по какъв начин тези ръце ми смъкват облеклата и се плъзгат по кожата ми”, искрено разкрива 27-годишна лондончанка.

Според изследването даже копнежът за “най-прекрасните сини очи” губи по точки от хубавите ръце, като единствено 29% от дамите имат потребност от “две хубави очи”.

Останалите 22% от участничките не крият, че мигновено могат да станат робини на мъж с равен, компактен и омагьосващ тембър на гласа.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР