Без съмнение, на БНР „посегнаха“ хората, които управляват. Дали тези,

...
Без съмнение, на БНР „посегнаха“ хората, които управляват. Дали тези,
Коментари Харесай

Мирослав Иванов: Очаквам още атаки срещу журналисти

Без подозрение, на БНР „ посегнаха “ хората, които ръководят. Дали тези, които го вършат публично или тези зад завесата, които дърпат конците, това към този момент единствено сътрудниците, които са обект на напън, могат да кажат или предположат. Това съобщи в студиото на ФАКТИ във връзка абсурда в БНР журналистът Мирослав Иванов.

„ Можем да кажем, че обществото чака генералния шеф на БНР да каже кой е физическият притежател на натиска, извършен над него. Това може да каже единствено той, само че виждаме, че се държи като човек, който пробва да неглижира абсурда.

Институциите ще стигнат до някакъв фиктивен резултат, инспекцията ще покаже, че някакъв човек на ниско равнище е направил нещо, тъй че радиото да спре. Това ли би трябвало да чакаме обаче и безапелационният отговор е, че не можем да се примирим с резултатите от тези инспекции. А не можем да чакаме други, тъй като самите регулатори – Съвет за електронни медии – са в позиция да се преценяват с волята на ръководещите. А волята на ръководещите не е да се рови в този случай, а той да бъде потулен по-бързо. Колкото повече се рови в него, до толкоз повече хора ще доближава.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР