Без съмнение Ким Кардашиян е една от звездите, които много

...
Без съмнение Ким Кардашиян е една от звездите, които много
Коментари Харесай

Какво мрази в тялото си Ким Кардашиян

Без подозрение Ким Кардашиян е една от звездите, които доста държат на външния си тип. Самата тя признава, че надали има доста други хора на планетата, които да желаят да наподобяват допустимо най-добре, повече от нея. За тази цел обаче Ким е прибягвала до корекции по лицето си. И в този момент най-сетне признава какви тъкмо процедури си и правила до момента и какви не.
 Никол Кидман, Ким Кардашиян, Balenciaga и слънчевите очила на марката, стават все по-популярни измежду звездите
Слънчевите очила, на които и звездите не могат да устоят

Когато и Никол Кидман изкопира Ким Кардашиян

В най-скорошното си изявление за Alllure риалити звездата споделя за козметичните намеси, които има по лицето си. И макар догатките на мнозина, филърите в устните и скулите не са едни от тях. Освен това, в никакъв случай до момента не си е удължавала миглите.

Но признава, че се е подлагала на ботокс процедури - най-основно - сред веждите. " Но към този момент съм поспряла ", добавя Ким.

А щом става дума за обвиняванията към нея за слагането на неосъществим стандарт в хубостта, тя незабавно изяснява: " Щом аз го върша, значи е постижим. Има толкоз доста разнообразни стандарти за хубост - без значение дали е Гуен Стефани, Дженифър Лопес, Мерилин Монро. Когато бях младеж, съвременно беше просто да си русокоска. "

От известно време насам Ким е тъкмо с руса коса, за която допускаме, поставя много грижи.

По-любопитно е обаче признанието ѝ, че има част от тялото си, която по никакъв начин, но по никакъв начин не си харесва.

" Мразя ръцете си - сбръчкани са и са груби. "

Но все пак, се концентрира върху позитивното и прибавя, че с тях въпреки всичко е сменяла пелените на бебетата си и е гушкала децата си.

Ким също по този начин напълно зряло споделя, че изцяло осъзнава, че ѝ следва интервал, в който ще се промени:
 Кание Уест, Ким Кардашиян, BET Awards 2022 и в какви връзки са двамата
В какви връзки са Кание Уест и Ким Кардашиян

Рапърът се завърна съвсем неразпознаваем

" Остаряването не значи, че няма да се стремя към съвършенство, само че се доближава досега, в който си казваш: " Добре, здравето ми е по-важно от всичко друго. "
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР