Без съмнение един от най-очакваните филми през 2015 беше 50

...
Без съмнение един от най-очакваните филми през 2015 беше 50
Коментари Харесай

10 любопитни факта за филма „50 нюанса сиво“

Без подозрение един от най-очакваните филми през 2015 беше „ 50 нюанса сиво “. Филмовата акомодация на бестселъра на английската авторка Е. Л. Джеймс, трансформирал се в световен феномен е с присъединяване на Джейми Дорнан и Дакота Джонсън.

От публикуването на трилогията „ 50 нюанса “ е преведена на 51 езика и са продадени повече от 100 милиона екземпляра в електронен и книжен вид, което я прави най-печелившата и бързо продаваща се поредност за всички времена.

Месеци наред милиони почитатели по целия свят с трескаво неспокойствие чакаха премиерата на кино лентата. Германският уебсайт t-online.de събра 10 любопитни обстоятелството за екранизацията на паметната книга.

1. Филмът съдържа по-малко секс, в сравнение с си мислите. По информация на американските медии, продължителността на секс сцените във кино лентата е около 20 минути при общо времетраене на лентата от 125 минути. Британски публицист от в. Sun, който към този момент е гледал кино лентата, приказва едвам за 11 минути горещи подиуми.

2. Първата сцена със секс идва едвам на 41-та минута.

3. Най-скандалната глава от книгата няма да участва във кино лентата.

4. Според продуцента Майкъл де Лука последната секс сцена от книгата е най-разгорещената във кино лентата. В нея Крисчън разкрива цялата си преобладаваща същина.

5. На нито едно място не се вижда изцяло голото тяло на Крисчън.

6. Джейми Дорнан- артистът, който извършва основната роля, изпитва неудобство от дейностите на доминиращия Крисчън в лентата.

 10 любопитни обстоятелството за кино лентата

7. В сцена от кино лентата, която бе показана по-рано, Крисчън посещава магазина, в който Ана работи, и купува въже, кабел и тиксо. Поради тази причина огромна английска верига особено се е подготвила за масово изкупуване на тези артикули във времето на лъчение на кино лентата. Както „ Telegraph “ оповестява, чиновниците на магазина са били инструктирани да дават отговор на всички сходни претенции „ учтиво, услужливо и с уважителност “. В допълнение, чиновниците са били насърчени да се срещнат със наличието на „ Петдесет нюанса сиво ”, като в обособените филиали са били доставени специфични екземпляри от книгата.

8. Американска верига киносалони е забранила на феновете да влизат с камшици, въжета, белезници и други сходни на прожекциите.

9. Филмът е нещо като „ Здрач ”, само че с повече секс.

10. Ще има продължение, което не е изключително огромна изненада като имаме поради, че книгата е трилогия.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР