Без съмнение, че някои от митовете за секса като това,

...
Без съмнение, че някои от митовете за секса като това,
Коментари Харесай

Забременяване при анален секс - възможно ли е?

Без подозрение, че някои от митовете за секса като това, че дамата не може да забременее след сексуален акт в изправено състояние или по време на цикъл, са от дълго време разрушени. Все още се приказва обаче за опцията да се забременее при анален секс. Анусът е част от храносмилателната система, която стартира от устата на човек и приключва до ануса. Репродуктивната и храносмилателната системи не са свързани, тъй че спермата, която попадне в ануса не може да „ преплува “ през тялото и да доближи яйцеклетката в репродуктивната система.

Възможно е да забременеете, в случай че сте имали анално съприкосновение и спермата изтече от ануса към влагалището, в случай че семенната течност е наоколо до отвора на вагината или в случай че сперматозоидите се придвижат надълбоко във вагиналния отвор, което да докара до бременност, само че е прекомерно малко евентуално.

Наскоро обаче се появи и ново изключение от "правилото " - жена забременяла след анален секс. Става дума за медицински феномен - дамата се е родила с рядката клоакална малформация, при която ректумът, уретрата и вагината са с общ излаз.

Още до момента в който е била плод в утробата на майка си, тялото ѝ не се е развило вярно - анусът е ситуиран на мястото си, само че останалите отвори не са се развили и разделили, тъкмо както е клоаката при птиците.

Такава малформация се появява приблизително един път на 50 000 раждания и може да се поправя операционно. При тази жена обаче това не е направено и тя цялостен живот е правила само и единствено анален секс, в резултат на което е забременяла.

Учените, осведомени със случая приканват всички родители да вземат ограничения за децата си, родени с сходна малформация, в точния момент, и подсигуряват, че всяко момиче, родено с помийна яма, може да пораства крепко и обикновено след интервенция.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР