Без събран кворум - само с шестима членове на -

...
Без събран кворум - само с шестима членове на -
Коментари Харесай

Доган, БСП, ДПС и ГЕРБ не се появиха и провалиха заседанието на Комисията Росенец

Без събран кворум - единствено с шестима членове на - през днешния ден на последното си съвещание тя не се състоя. Председателят Калоян Янков разгласи, че участват единствено половината от членовете - 6 от 12 народни представители.

По двама представители на Има Такъв Народ, Демократична България и ИБГНИ бяха на съвещанието, липсваха представители на ГЕРБ/СДС, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи , изясни Янков. Това е последното съвещание, посочи ръководителят.

Беше Ахмед Доган, с цел да се посочи връзката му с резиденцията в Росенец. Той не се появи на съвещанието, не пристигна и служебният вътрешен министър Бойко Рашков, присъстваше единствено поканеният шеф на Националната полиция към Министерство на вътрешните работи Станимир Станев, на който Калоян Янков благодари, че е пристигнал.
 Комисия нищи
Комисия нищи " Росенец " - правосъден анклав ли е или точка на изкривяване

193 депутати гласоподаваха " за ", Христо Иванов не влиза в комисията

" Ако 47-ото Народно събрание прояви предпочитание по тази тематика, ще се забележим още веднъж. Материалите, които сме събрали, ще бъдат изпратени на всички органи, прокуратурата и ДНСК ", разгласи още Янков. Засега той посочи, че не е направен повсеместен отчет за активността на Комисията " Росенец ", само че ще се направи и ще бъде изпратен на органите в къс период.

Казусът " Росенец " би трябвало да бъде деклариран в идващия парламент, тъй като останаха неразбираеми въпроси, като главният е каква е връзката на Доган с Росенец, заключи Калоян Янков и закри съвещанието.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР