Без резултат е приключила срещата на министъра на правосъдието Цецка

...
Без резултат е приключила срещата на министъра на правосъдието Цецка
Коментари Харесай

Без резултат приключи срещата на Цачева с представители на Синдиката на служителите в затворите

Без резултат е завършила срещата на министъра на правораздаването Цецка Цачева с представители на Синдиката на чиновниците в пандизите в България.  Според информация на " Хоризонт ", на взаимно съвещание на Управителните препоръки на Синдиката на чиновниците в пандизите и Синдикат " Охрана " се разискват възможни протестни дейности. 
Срещата беше поискана от Синдиката на надзирателите, с цел да бъдат осведомени за развиването по старите им претенции за увеличение на заплатите и заплащанията за условия на труд,  за попълване на незаетите щатни бройки и за унифициране на статута на надзиратели и правосъдна защита с този на чиновниците на Министерство на вътрешните работи. 
На предходни срещи от екипа на Цецка Цачева поддържаха тези претенции и дадоха обещание да ги слагат пред финансовия министър. Според наша информация, на диалога през днешния ден е станало ясно, че няма позитивно развиване по настояванията. В момента Управителните препоръки на двете синдикални организации, които в края на предходната година оповестиха митинга подготвеност, дружно с полицейските синдикати,  разискват реакцията си.  Възможно е надзиратели и правосъдна защита да излязат протестно пред работните си места на 29 януари,  когато е професионалният им празник, научи " Хоризонт ".
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР