Без промени продължава подреждането на отборите в челната тройка на

...
Без промени продължава подреждането на отборите в челната тройка на
Коментари Харесай

Без промени в тройката на Изток във Висшата лига

Без промени продължава подреждането на тимовете в челната тройка на група В (Изток) от шампионата на Висшата лига при мъжете, след изиграването на срещите от десетия кръг на шампионата, който се организира в три дни (петък-неделя). Лидер продължава да е Дунав (Русе) без загуба и без изгубен гейм до момента, като волейболистите от Русе почиваха в този кръг.

Първи триумф записаха волейболистите на Виктория Волей, които в петъчния ден надиграха като посетители Попово 09 с 3:0 (25:19, 25:21, 26:24). С това пловдивчани записаха пети триумф, като с четири загуби и 16 точки укрепиха третото място във краткотрайното класиране.


В съботния ден съгражданите им от Строител (Пловдив) надиграха Раковски 1964 (Севлиево) с 3:1 (20:25, 25:22, 25:22, 25:19). Така волейболистите на Строител означиха трети триумф, като с шест загуби и 10 точки се изкачиха на четвърто място в подреждането. Тимът от Севлиево е на шеста позиция, с две победи, шест загуби и 6 точки.


С триумф се поздравиха и волейболистите на Дея спорт (Бургас) които в неделния ден победиха като домакини Черноморец (Бяла) с 3:0 (25:18, 25:22, 25:23). Така Дея безапелационно заема втора позиция в подреждането с осем победи, една загуба и 23 точки. След провалянето Черноморец отстъпи една позиция обратно и към този момент е на пето място с три победи, шест загуби и 9 точки.
BGvolleyball.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР