Без премиера Бойко Борисов депутатите подхванаха ремонта на правителството. Липсата

...
Без премиера Бойко Борисов депутатите подхванаха ремонта на правителството. Липсата
Коментари Харесай

Депутатите ремонтират кабинета "Борисов 3" със спомени за 10 ноември

Без премиера Бойко Борисов депутатите подхванаха ремонта на държавното управление. Липсата му ядоса алените. Филип Попов изиска министър-председателят да пристигна в пленарна зала. Каква по-важна работа има, недоумява социалистът.

Председателят на Народното събрание Димитър Главчев даде обещание да се свърже с Борисов. Малко по-късно рапортува, че Борисов е ангажиран със Съвет по сигурността към Министерския съвет. Филип Попов изиска отмора, до момента в който министър председателят си свърши работата.

През това време законодателите се върнаха към спомените си за 10 ноември. Пръв стартира Волен Сидеров. Спомни си първите си публикации, сети се за кръглата маса, за раждането на опозицията, за януарските манифестации. Така демонтирахме тоталитарната система, че рухна страната, дружно с мръсната вода изхвърлихме и бебето, посочи националистът. Пълно благополучие няма, уверен е Сидеров. Той настоя за справедлив и спокоен разбор на прехода. Лидерът на Атака изиска да сме независими в мисленето си. Да не позволяваме грешките на прехода, желае още той.

Лидерът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ също регистрира символната дата. Формалното наказание на комунистическия режим не било задоволително, съгласно него. Той напомни насилствената промяна на имената по време на възродителния развой. Не на реваншизма, прикани Карадайъ. Той похвали българския етнически модел. Българският етнически модел не е даден, не е обезпечен, предизвести водачът на Движение за права и свободи. Този модел трябвало да бъде препотвърден. Партията нямала да е толерантна към шовинизма, национализма и разделянето.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР