Без председател съветът на практика не може да работи, тъй

...
Без председател съветът на практика не може да работи, тъй
Коментари Харесай

Нов опит: Ще си избере ли Столичният общински съвет председател?

Без ръководител съветът на процедура не може да работи, защото не могат да се образуват непрекъснатите комисии. Общинският съвет на столицата е доста пъстър и предходната седмица общинските съветници не съумяха да изберат кой да застане отпред.

 

Заседанието ще стартира през днешния ден в 10:00 часа в заседателната зала " София " на Столичен общински съвет на ул. " Московска " № 33. Към момента единствената точка в дневния ред е избор на ръководител на Столичния общински съвет. Ако подобен не бъде определен и през днешния ден, локалният парламент ще остане блокиран до избора му.

 

" Това, което се случи за избирането на ръководител на СОС беше предстоящо за нас, като развиване на обстановката. Въпреки, че по-рано през днешния ден ние доста ясно призовахме за градивен разговор в границите на СОС. Много ясно обяснихме, че всяка едно градивна и добра за жителите на София концепция, ще бъде одобрявана от нас. Готови сме да работим с всички в името на това да бъдат решавани проблемите на софиянци.

 

Видяхме обаче, че не всяка една от една  политическите сили, които другояче направиха сходен вид изявления в границите на съвещанието, не са подготвени да застанат зад думите си. Предполагам, че страстта от изборите към момента не е утихнала в част от участващите в днешното съвещание общински съветници. За нас е демонстрация на най-малкото неприятен усет, изобщо да не се взе участие в гласуването за избор на ръководител на СОС ", уточни номинираният за поста. 

 

След първото гласоподаване кметът на София измежду партиите. За избор на ръководител са нужни 31 гласа от общо 61.

По време на срещите от, че няма да поддържат кандидатурата на ПП-ДБ-Спаси София Борисов Бонев за ръководител.

За постове, за ръководители на комисии, за сформира на комисии, за заместник-кметове, шефове, не е станало дума, сподели депутатът от Българска социалистическа партия Георги Свиленски.

, че имат информация, че Терзиев е водил диалози с председателката на левицата Корнелия Нинова за шефското място. Обвиниха Бонв, че разговарял и с " Възраждане ". 

 

поддръжка за Бонев. 

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР