Без посрещащи или изпращащи на турските летища, ще се допускат

...
Без посрещащи или изпращащи на турските летища, ще се допускат
Коментари Харесай

Строги мерки: С маска и без ръчен багаж в турските самолети

Без посрещащи или изпращащи на турските летища, ще се позволяват единствено пасажерите и в случай че е належащо, техни придружители. Това гласят нови правила на Дирекцията за гражданска авиация в Турция, признати по отношение на ограничението на разпространяването на ковид, написа в. “Хюриет ”.
Всички пасажери ще би трябвало да носят маски. Забранява се внасяне на ръчен багаж в самолета като се изключи преносими компютри, ръчна чанта и движимости за дребни деца. Пътници с температура и кашлица ще се насочват към лечебни заведения. В заведенията за хранене на летищата напечатаните менюта ще се заменят с цифрови и може да се изисква потребление на принадлежности и чаши за еднократна приложимост. На пунктовете за чекиране и инспекция ще се съблюдава отдалеченост, написа още 24 часа.
Използването на кътове за деца, пространства за пушене и стаи за молитва може да бъде лимитирано според от оценка на риска. Турската самолетна компания “Търкиш еърлайнс ” възнамерява да възобнови интернационалните полети от 10 юни.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР