Без подслон е останал бившият футболист на ЦСКА, Литекс и

...
Без подслон е останал бившият футболист на ЦСКА, Литекс и
Коментари Харесай

Бивш футболист на ЦСКА стигна дъното, остана без дрехи и подслон

Без заслон е останал някогашният футболист на ЦСКА, Литекс и Славия Орлин Орлинов. Според “България Днес ” геният от село Галата живеел като скитник по убиците на София.

Когато имал шанс, преспивал в хостели, просел облекла от познати, не разполага със средства, а фамилията му не желало и да чуе за него. Разведен, без работа и без близки до себе си, той скитал по столичните улици и на няколко пъти е бил разпознат от почитатели, които били потресени от гледката на някогашния си любим.

“Изглежда пропаднал и несъответстващ, нищо общо с това момче, което се канеше да покори спортните върхове ”, споделил пред изданието очевидец на положението на Орлинов.

Въпреки безспорните си футболни качества, той направи доста неточности в персонален проект - недомислен ранен брак, забежки, бракоразвод, разгулен свади и кавги. Най-бруталната му изцепка е обвързвана с моделката Катрин Вачева, която се оплака, че той я е пребил и пусна фотоси на обезобразеното си лице през 2010 година.

Силвия бързо се разведе с Орлин, тъй като получаваше солидни порции пердах

Бившата му брачна половинка пък разкри, че той постоянно вдигал ръка на дами. Последната огромна обич на Орлинов беше известната като Мис Джуки Габриела Радославова, само че двамата бързо се разделиха.

Орлинов очевидно е нямал добра известност и в съблекалнята на ЦСКА, тъй като преди три години някогашният му съотборник Апостол Попов избухна против него в обществените мрежи.

Силиконката Катрин даде на съд Орлин след побой

" Тоя отпадък да не приказва за ЦСКА! Таверните го чакат. Най-големият отпадък, да не споделяме истини за него. Този наркоман е за пандиза ", избухна Апата в профила на самата Габриела.

Иначе Орлин е от заможно семейство в ловешкото село Галата. Баща му е някогашен герой и заплати голяма женитба за знамение и приказ, присъща за оня край. Той обаче наказваше грубо Орлин при изцепките. Явно на семейството й е писнало от Орлин.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР