Без подкрепата на БСП няма как да се състави правителство. 

...
Без подкрепата на БСП няма как да се състави правителство. 
Коментари Харесай

Хаджигенов: Без подкрепата на БСП няма как да се състави правителство

" Без поддръжката на Българска социалистическа партия няма по какъв начин да се сформира държавно управление. "   Това уточни приед Българска национална телевизия адв. Николай Хаджигенов. Той не изключи и опцията да се потърси и получи поддръжка от Движение за права и свободи: „ Движение за права и свободи се пробват да оцелеят политически и стопански, тогава за какво да не гласоподават против Иван Гешев? “

" Вчера написахме и обявихме, че желаеме чуване на вътрешния министър Бойко Рашков и правосъдния министър Янаки Стоилов по тематиката за Гешев. Те би трябвало да обяснят какво зло е Гешев. Те дадоха на Висш съдебен съвет въже – те или ще се покатерят по него или ще се обесят. "

Вероятността да мине предлагането за освобождение на Гешев в към 1% съгласно него. Като юридически мотив за отстраняването на основния прокурор той уточни нарушение на презумпцията за непорочност.

По думите му митингът от 2020 година е бил най-успешният, тъй като той постепенно реализира задачите си. Хаджигенов дефинира като „ неприятен сигнал “ конференцията на Има Такъв Народ: „ Предния път споделиха, че ще се въртят единствено към референдума. Нищо друго не виждам в този момент. Надявам се политическата смяна да стартира в този момент, другояче ще отидем на избори. Това също е развой на изчистване “.

Той заяви, че от „ Изправи се! Мутри вън! “ са отказали срещи с групировката на Слави Трифонов. Категорично отхвърли да има обтегнати връзки в обединението: „ Ние като се караме с Татяна Дончева, излиза наяве на всички “.

По думите му липсва действителна преценка измежду представителите на Има Такъв Народ: „ Има предпочитание да се смени системата с такава, каквато им е комфортна. Това не е политика. Те имат две точки в програмата си за външна политика – за проверка за парцелите на българските посолства. Или да купуваме таблети. Това ли е политика? “.

Според него Демократична България са подали добър сигнал след конференцията на Има Такъв Народ: „ Христо Иванов не ще министерски кресла. Но кой ще ги заеме? Кой ще направи измененията? Николай Василев ли? Нали за това влезнахме в политиката? Не би трябвало да се позволява тази неточност! “

„ Нашите условия са ясни – Гешев, правосъдна промяна. Има значение кой ще ги направи тези неща. Личност като Николай Василев няма ги да направи “, безапелационен беше Хаджигенов.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР