Без паника, ще има нов ! HBO потвърдиха нова епопея,

...
Без паника, ще има нов ! HBO потвърдиха нова епопея,
Коментари Харесай

„Игра на тронове” няма да свърши, не и сега!

Без суматоха, ще има нов! HBO потвърдиха нова епопея, която към този момент е поръчана. Сценарият се написа от жена – английската писателка Джейн Голдман, несъмнено, с дейното присъединяване на самия Джордж Р. Р. Мартин.

Вече е ясно, че през 2020 г. (най-рано) ще стартира последваща или по-скоро предходна сага на. Действието ще се развива хиляда години преди този момент от сегашния сериал и ще забележим началото на Старките, ще разберем произхода на белите бродници, историята на Вестерос, времето, когато е настъпила дългата нощ, зимата, траяла епохи. Спекулациите към основния воин се свързват с името на Бран Строителя, който основава Старките и стартира градежа на Вала и Зимен било, както и с това на Лан, създателят на дома Ланистър.

Последният (осми) сезон на настоящия сериал, за който още няма премиерна дата, ще е някъде през 2019 г. Не знам по какъв начин ще имаме самообладание, наистина минаха доста месеци, упованието за финалната борба за Железния престол е все по-осезаемо. Феновете бълват какви ли не теории и залагат за това кой ще бъде погубен – от никой до всички. Изтеклата до момента информация не е доста и е много объркваща. Знае се, че фотосите са завършили, както и че са снимани няколко финала.

След това ще изчакаме година-две и ще сме още веднъж в играта.



 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР