Без охрана и без коли на НСО – така пътува

...
Без охрана и без коли на НСО – така пътува
Коментари Харесай

„Читатели“ пускат пиар снимки на Радев с колело

Без защита и без коли на НСО – по този начин пътува из София президентът Румен Радев… Или най-малко това е най-новата мантра измежду почитателите му.

Няколко негови фотоси с велосипед, синя тениска и ухилен като за фотосесия обикалят обществените мрежи. И една по една влизат и в медиите – изпратени от „ читатели “.

Посочва се даже къде е „ видян “ президентът „ по бул. „ П.Евтимий ”, край НДК “. Интересно е, че на ъгъла е обичаният магазин за рокли на жена му, която за разлика от него с кола и НСО беше изловена да пътува в насрещното за по-напряко преди време.

Масираната пиарска акция в обществените мрежи и в близки до Българска социалистическа партия медии идва безусловно ден след следващото изследване на публичното мнение, посочило спад на доверието към Радев. Според осведомени „ будните жители ”, снимали този популярен миг, са симпатизанти на софийското Българска социалистическа партия „ остарели червени каски ”.

Дано единствено президентът да не се качи и в метрото, „ пътувайки от до работа ”, тъй като до резеденцията му в Бояна метро не стига (поне засега).

Фактът, че неглиже фотографията е била направена в работен ден и в работно време е обособен аспект, който даже няма потребност от коментар.

Освен въпроса – къде е НСО, до момента в който „ охраняваният индивид “ се шляе из центъра, поражда и питането какво в действителност прави президентът?

А) Предизборни трикове с цел да влезе в медиите

Б) Прави кръгчета до момента в който жена му избира рокля /tribune.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР