Без огромни бомби са участничките в конкурса Мис Силикон. Това

...
Без огромни бомби са участничките в конкурса Мис Силикон. Това
Коментари Харесай

Без огромни бомби са участничките в конкурса „Мис Силикон“ 2021

Без големи бомби са участничките в състезанието " Мис Силикон ". Това призна организаторката Мариана Маринова.  Финалът е на 21 август край брега на морето в Златни пясъци.

" Тази година няма девойките със свръхмного силикон. Липсват такива с по 700 кубика в пазвите. Всички са с естествени количества. Няма девойки, които да са безусловно наблъскани и гърдите им да като балони. Всички са над 20 години, каквото е и изискването ", сподели Маринова. Сред участничките няма известни персони от родния елит. Всички са елементарни девойки и до момента не са попадали под светлините на прожекторите.

" Има няколко девойки, които са взели участие на " Мис Плеймейт ", но не са от известните. Нито са спечелили, нито се е говорило за тях. Тази година има ужасно доста кандидатки спрямо предни издания на състезанието ", разкри още шефката на силиконките. Десет девойки ще се борят за короната, сподели още Маринова. Засега са утвърдени 11, но една ще отпадне в последния миг. " Някои от кандидатките имат повече от една интервенция. Има девойки, които са тунинговали единствено гърдите си ", признава Маринова.

Победителката ще бъде избрана от авторитетно жури. В него ще влязат миналогодишната носителка на наградата " Мис Силикон " Екатерина Маринова, плеймейтките Нора Недкова и Марешка Бардем и други.

Маринова открехна завесата и към някои от участничките. Въпреки че формалното им показва ще е през идващия месец, шефката на силиконките разкри особено за " България Днес ", че измежду кандидатките за короната има майка на две деца.

" Дори е омъжена, а не разведена. Изглежда неповторимо. Може да скрие шапките на доста млади девойки ", сподели още Маринова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР