Без обвинение за мелето пред дискотека се размина бившия футболист

...
Без обвинение за мелето пред дискотека се размина бившия футболист
Коментари Харесай

Пернишкият Роналдо се размина с присъдата

Без обвиняване за мелето пред дискотека се размина някогашния футболист Даниел Златков. Както е известно, спортистът се скара и даже преби Оливър Златков, при което жертвата подаде и тъжба против него, научи HotArena .

Близо половин година продължи следствието на прокуратурата в Благоевград, където се разигра мелето. В последна сметка пернишкият Роналдо излезе чист от цялата история.

Боят става в дребните часове на 4 март тази година, написа „ България през днешния ден ”. Бившият футболист и ММА войник излиза от заведението в компанията на две дами, които стават свидетелки на багра.

Пред клуба Златко се спречква с Оливър, който е рекордьор на „ Гинес ” по най-вече набирания. В последвалия пердах 21-годишния юноша е пребит и пада на земята.

Оттам — нататък версиите на двамата се разминават.

Оливър твърди, че е бил пребит безмилостно, до момента в който футболистът споделя, че е реагирал в положение на афект, защото младежът е псувал и обиждал брачната половинка му. По думите му, самият той изял няколко съществени юмрука, а младежът преднамерено спретнал скандал, с цел да стане прочут и да прибере някой лев.

Назначените медицински специалисти настояват обаче друго. Според техните отчети никой от двамата не е потърпевш съществено по време на багра и по-скоро имат леки одрасквания и синини, които могат да минат за лека телесна щета.

Така, до дело от углавен темперамент не се стигнало, а Оливър може да предяви иск единствено от 2—3 хиляди лв.. Това обаче надали ще се случи, защото разноските по процеса, единствено биха коствали повече на 21-годишния рекордьор.

„ Случаят е в процедура по известяване—уведомяваме двете лица за заключенията, след което делото се приключва. Това ще се случи в едномесечен период ”, разясниха от прокуратурата.

Документите би трябвало да са връчени на Даниел и Оливър на 7 ноември, което значи, че на 7 декември казусът ще бъде завършен.

Според слуховете двамата се разбрали извънсъдебно и са заровили томахавката.

„ Категорично декларирам, че нито един път не съм го удрял или обиждал. Не съм предизвикал Оливър по никакъв метод. Той няколко пъти ме поваляше, а аз се изправях и заставах, без да му откликвам на ударите. При ставането не отивах с експанзия към него... Всичко това го има на камерите ”, разяснява Златков.

От прокуратурата обявиха, че експертизи от видеозаписите се удостоверяват от разпитите пред служителите на реда.

„ Усещам мощни болки в главата, скулите, челюстта, имам болки в гърба, раменете и ребрата. Тренирам всеки ден и не знам какъв брой време ще се възвръщам, само че несъмнено най-малко два месеца. Това е голямо закъснение за спортното ми развиване ”, твърди Оливър, който вини Златков, че е провалил върха му за „ Гинес ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР