Без Обединени патриоти не може да има управляваща коалиция, а

...
Без Обединени патриоти не може да има управляваща коалиция, а
Коментари Харесай

Каракачанов: С принципен компромис управляващата коалиция ще се запази

Без " Обединени патриоти " не може да има ръководеща коалиция, а НФСБ е част от " Обединени патриоти ", съобщи пред публицисти вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов.

Той беше помолен да разяснява декларираната от Валери Симеонов (вицепремиер и водач на НФСБ) позиция, че в случай че измененията в закона за приватизация в интерес на предприемачите Кирил и Георги Домусчиеви бъдат признати, което се случи през днешния ден, НФСБ ще напусне ръководството.
" За мен огромната цел е да успокоим обстановката и да търсим нещата, които би трябвало да свършим за страната. Иначе нещата, по които можем да се разделяме, са хиляди - като почнете от джендърските конвенции и стигнете до одеве гласуваните промени в закона за приватизацията ", разяснява Каракачанов.
" Животът е компромис, всеки от нас го знае. Всеки ден вършим взаимни отстъпки, въпросът е, че въпреки всичко, когато водим някакъв разговор, би трябвало да го водим въз основата на правила ", разяснява Каракачанов, който счита, че нещата ще се успокоят.
" Както виждате по този закон имаше, както апропо по всеки един закон в Народното събрание, постоянно има две тези, някой път и повече. Не мисля, че това е съображение за някакви съществени разтърсвания ", разяснява Каракачанов, който добави, че е апелирал към сътрудниците си на политическия съвет на " Обединени патриоти " за малко повече успокоение, разсъдък и разговор. " Аз съм човек, който се пробва да търси разговора, да намираме общите пътища ", разяснява Каракачанов пред медиите при откриването на галерия във Военноисторическия музей.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР