Без никакво съмнение, Лео Меси ще бъде новата голяма звезда

...
Без никакво съмнение, Лео Меси ще бъде новата голяма звезда
Коментари Харесай

Bwin прогнози за Лига 1: Няма кой да спре Меси и ПСЖ

Без никакво подозрение, Лео Меси ще бъде новата огромна звезда на френското състезание. Дори и без „ бълхата " ПСЖ стартираха сезона с три следващи победи. След новината за прехвърлянето обаче, възможностите на другите тимове за купа спаднаха доста. Лицензираният в България интернационален уебсайт за спортни залози предлага коефициент от 1.05 за шампионска купа на ПСЖ.

Кои тимове ще водят борбата?

ПСЖ - тимът направи незабравим летен трансферен прозорец, който ще остане в историята на международния футбол. Арабските притежатели се снабдиха с най-голяма звезда в международния футбол, а към този миг съумяват и да задържат най-вълнуващия млад гений в света - Килиан Мбапе. Защитата пък бе заздравена с привличането на Серхио Рамос и Ашраф Хакими. На вратата пък ще застане европейския първенец Джанлуйджи Донарума. Друг подценяван, само че доста значим, трансфер бе привличането на Джини Вайналдум от Ливърпул. Нидерландският полузащитник може да прави безусловно всичко на терена и бе с съществена заслуга за спечелването на Висшата Лига и Шампионската лига от Юрген Клоп и компания. „ Палачът на Барселона " е в основата и на нидерландския народен тим, където ни сподели, че може да работи по великолепен метод и в ролята на плеймейкър.

Основната задача на Маурисио Почетино ще бъде спечелването на Шампионската лига. Крайният триумф във вътрешното състезание е предупреден, а коефициентът на BWIN от 1.05 наподобява като подарък, който би трябвало да бъде включен във всяка права колонка с дълготрайни прогнози.

Лион - „ хлапетата " имат вторите най-хубави шансове за победа, или най-малко по този начин ги прави оценка Bwin. За страдание обаче, ставката за шампионска купа на Лион спадна доста, откакто тимът не съумя да завоюва нито един от първите си три мача за сезона. Bwin приема
залози за „ Лион да завоюва Лига 1 " при коефициент от 21. Това е с цели 7 пункта повече, в сравнение с бе преди изиграването на първия мач от актуалната акция. С пагубния си старт, Лион надали ще има сили да бъде действителна конкуренция на ПСЖ.

„ Хлапетата " стартираха сезона с тъждество 1-1 против Брест. Последва унижаваща загуба с класическото 3:0 от Анже. В третия кръг пък пристигна головото тъждество 3:3 против скромния отбор на Клермон. Събирайки единствено две точки при откриващите си три мача, Лион евентуално към този момент е тотално отвън обсега на огромния парижки гранд.

Тимът залага огромни очаквания на новото си попълнение Джердан Шакири. Швейцарецът бе притеглен от Ливърпул и ще остане за три сезона на „ Групама Стейдиъм ". За мърсисайдци „ Биг Шак " осъществя 8 гола в 63 мача. Въпреки, че не получаваше доста минути с екипа на Ливърпул, Шакири резервира стартовата си позиция в националния тим и, без никакво подозрение, е подготвен да се трансформира в една от огромните звезди на Лига 1.

По обратно в таблицата е актуалният първенец Лил. Bwin правят оценка възможностите на „ мастифите " за отбрана на купата с коефициент от 26. Въпреки, че сътвори знамение, равно на триумфът на Лестър във , Лил надали ще може да повтори грандиозното си достижение.

Другият тим, който има действителни шансове за краен триумф, е този на Монако. Bwin предлага ставка от 26 за купа на „ червено-белите ". Тимът обаче потегли пагубно. Вече споменахме за двете точки на Лион в първите три мача. Положението за Монако е още по зле, откакто тимът завоюва единствено една точка в първите кръгове на френския шампионат.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР