Без никакво съмнение Биляна Йотовска е една от най-сексапилните жени,

...
Без никакво съмнение Биляна Йотовска е една от най-сексапилните жени,
Коментари Харесай

Биляна Йотовска каза край на провокативните снимки: „Не съм на тази вълна вече“

Без никакво подозрение Биляна Йотовска е една от най-сексапилните дами, които може да срещнете в обществените мрежи. Фитнес моделката постоянно е залагала на това да наподобява ужасно с помощта на усилени тренировки и здравословно хранене. 

Виж още: Reunion time: Мацки от " София Ден и Нощ " се събраха - сякаш безгрижно, а Instagram прегря

Йотовска е и измежду дребното дами, които се отличават с естествена визия. Инфлуенсърката несъмнено има много благоприятни условия, само че все пак не е станала част от всички клонинги, които може да срещнете в интернет пространството. 

Виж още: Старата обич наслойка не хваща?! Стела и Сандев за страхотния им секс, отворените връзки и още

Едва ли има човек, който би споделил, че Биляна не е секси. Неслучайно моделката е била на няколко корици на известно еротично списание. В персоналния си Instagram профил тя показа, че към този момент не би се снимала в сходен вид фотосесия: „ Смятам, че всяко нещо си е с времето! За да се фотографирам още веднъж, би трябвало да е нещо доста вълнуващо. Не съм към този момент на тази вълна “. 

 Instagram

Виж още: Десита се изфука с нови гърди на Слънчака, Галин пък гъзарее на топ плаж

Родната хубавица се радва на дълготраен брак с културиста Димитър и огромната им щерка Никол. Определено ползите ѝ към този момент са в напълно друга област. В момента тя развива сполучливо спортния си бранд, който се популяризира и на интернационалния пазар.

Изображение: https://www.instagram.com/biliana_yotovska/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР