Без независима силна и независима прокуратура, няма как да има

...
Без независима силна и независима прокуратура, няма как да има
Коментари Харесай

Владимир Николов: Българската прокуратура е най-реформираната част от съдебната система

Без самостоятелна мощна и самостоятелна прокуратура, няма по какъв начин да има господство на правото. Ние не се опасяваме от промени и промени. Българската прокуратура е най-реформираната част от правосъдната система.
Това разгласи Владимир Николов от УС на Асоциацията на прокурорите в България по време на Националното заседание на прокуратурата.
 Гешев: Наричат ни мафия, тъй като внесохме в тъмнината светлина Гешев: Наричат ни мафия, тъй като внесохме в тъмнината светлина
" Прокуратурата е обект на офанзиви от всевъзможен темперамент, обиди и какво ли още не. Цена, която заплащат за жалост и нашите фамилии. Защо...
" Не одобряваме да сме изкупителна жертва на политиците и да служат за изкупуване на техните грехове. Политиката би трябвало да се приспособява към правото ", разгласи още той.
Припомняме, че Николов отбрани избора на Гешев за основен прокурор и разгласи от името на  Асоциацията на прокурорите, че за първи път изборът на основен прокурор е толкоз открит.
Отношение взе и шефът на камарата на следователите Петко Петков. Той разгласи, че изказванията за корист с пълномощия и апелите за реподбор поругават независимостта и уронват престижа на прокуратурата.
По думите му тези изказвания са в цялостен контраст с демократичните правила. " Обвиненията и заканите са несъстоятелни. Те целят ескалиране на напрежение и политически дивиденти. ", уточни още Петков.
 Напрежение и драконовски ограничения на сбирката на прокурорите, делегати с листовки Гешев - срам (ВИДЕО) Напрежение и драконовски ограничения на сбирката на прокурорите, делегати с листовки " Гешев - срам " (ВИДЕО)
Внушителен брой служители на реда и жандармеристи са изпратени в Бояна, с цел да охраняват националното заседание, на което основният прокурор Иван Г...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР